hoortoestellen en hooraccessoires

Met deze telefoons kunt u beter horen

Telefoons voor slechthorenden

Niets is zo vervelend als de hele tijd ‘wat zeg je’ roepen tijdens een telefoongesprek. Met onze speciale telefoons voor slechthorenden is dat verleden tijd. U kunt weer ongestoord bellen.

Amplipower 40 telefoon

Amplipower 40

Vaste telefoon met zeer krachtige telefoonversterker en praktische functies. Ook verkrijgbaar in zwart.

Freetel III

Regelbare versterking tot 40 dB, nummerweergave, antwoordapparaat, trilfunctie, handsfree; u verzint het, deze telefoon heeft het.
freetell III telefoon
Amplicomms M9500

Amplicomms M9500

De Amplicomms M9500 is een complete smartphone en heeft naast alle 'normale' functies een aantal eigenschappen die geen enkel ander merk biedt. Dit toestel is uitgerust met een luisterspoel en is daardoor compatibel met hoortoestellen die voorzien zijn van een T-stand. Naast deze functie heeft de M9500 ook extra versterking aan de hoorn (tot 40 dB) en een extra luide ringtoon (tot 90 dB).


Telefoonversterker

Beter Horen biedt verschillende mogelijkheden om weer prettig te kunnen telefoneren. Zo zijn er draadgebonden telefoons, maar ook draadloze telefoons en mobiele telefoons voor slechthorenden. Al deze telefoons hebben een ingebouwde telefoonversterker, waardoor het geluid extra versterkt wordt doorgegeven. U kunt het volume zelf aanpassen, zodat u elk gesprek weer goed verstaat.


De telefoon die bij u past

U kunt kiezen uit een ruim assortiment. Bijvoorbeeld telefoons met extra grote knoppen of knoppen waar u een foto op kunt plaatsen. Ook zijn er telefoons  voor slechthorenden met de mogelijkheid om nummers voor te programmeren, een trilfunctie en handsfree mogelijkheden. In de winkel laten wij u graag het complete assortiment zien en kunnen wij u adviseren welke oplossing het beste bij u past.


Rechtstreeks op uw hoortoestel

Naast de verschillende telefoons, zijn er ook oplossingen die werken met bluetooth en die het geluid van uw telefoon rechtstreeks naar uw hoortoestellen sturen. Bovendien kunt u met een druk op de knop een telefoongesprek aannemen of beëindigen. Zonder dat u de telefoon daarvoor nodig heeft.


Ontdek het zelf

Hieronder vindt u twee voorbeelden van telefoons voor slechthorenden die verkrijgbaar zijn bij Beter Horen. In de Beter Horen-winkel laten we u graag kennismaken met onze telefonie-oplossingen en natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een persoonlijk advies en een demonstratie van de vele mogelijkheden. Voor iedereen mét en zonder hoortoestel.