Gehoorapparaat droogmiddelen

Gehoorapparaat drogen

Beter Horen heeft een groot aanbod van droogmiddelen voor uw gehoorapparaat. Maak een keuze uit diverse droogboxen, droogtabletten en andere producten en houd uw hoortoestel altijd in topconditie.

Uw hoortoestellen hebben elke dag te maken met verschillende schadelijke invloeden (transpiratie, temperatuurveranderingen, enz.) die vaak vroegtijdige oxidatie van de elektronica, storingen of zelfs defecten kunnen veroorzaken. Beter Horen heeft verschillende droogmiddelen om deze invloeden van vocht tegen te gaan en zo de levensduur van uw hoortoestel te verlengen. 

Droogdoos gehoorapparaat

Een van de meest gebruikte oplossingen is een droogdoos voor uw hoortoestellen. Deze droogbox, soms ook wel dry box genoemd is een elektrisch apparaat dat door middel van warme lucht uw gehoorapparaten droogt. Soms heeft een droogbox voor gehoorapparaten ook een UV lamp, waarmee eventueel aanwezige schimmels en bacteriën kunnen worden bestreden. Een droogdoos voor hoortoestellen is dus het ideale middel om uw kostbare hoortoestellen zowel schoon als droog te houden. Een droogbox voor hoortoestellen kan 's nachts worden gebruikt wanneer u geniet van uw nachtrust, maar een droogbox voor uw gehoorapparaat bevat ook vaak een snelprogramma, dat tussentijds drogen mogelijk maakt als dat nodig is."

Shop onderhoudsproducten online Bekijk het aanbod

Drogen van het hoortoestel

Droog uw hoortoestel met de droogdoos van Beter Horen.

PerfectDry Lux droogdoos

Elektrische droogdoos (Drybox)

Met de elektrische droogdoos wordt uw hoortoestel in ongeveer 3 uur grondig droog. Lees meer over dit product.

Bekijk product
gehoorapparaat Luxe UV droogdoos

Luxe UV droogdoos

Droog uw hoortoestel met de luxe droogdoos van Beter Horen, die uw hoortoestellen met behulp van UV C licht ontsmet. Lees meer over dit product.

Bekijk product

Andere droogproducten

Beter Horen biedt een breed scala van droogboxen, droogtabletten en andere accessoires om uw hoortoestel altijd in topconditie te houden.

hoorapparaat droogbeker

Droogbeker hoortoestel

Met de droogbeker en droogtabletten droogt u uw hoortoestel zeer eenvoudig Wilt u weten wat het onderhoud is aan verschillende hoortoestellen

Bekijl product
hoortoestel droogtabletten

Droogtabletten

Droog uw hoortoestel op een gemakkelijke en veilige manier met deze droogcapsules.

Bekijk product
Vind de dichtstbijzijnde winkel

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel