Ontdek de slimme Sennheiser koptelefoon

Geniet weer van een avondje tv kijken

Zet u de tv graag een beetje harder dan de mensen om u heen? Of gaat uw gehoor wat achteruit, maar bent u nog niet toe aan een hoortoestel? Dan bieden onze tv-oplossingen uitkomst. Zo kunt u samen met anderen uw favoriete tv-programma's kijken, ieder op zijn gewenste volume.

Meer weten over de Sennheiser? Neem contact met ons op

De Sennheiser koptelefoon - voor een optimale geluidsbeleving

Met een Sennheiser koptelefoon bent u verzekerd van een optimale hoorbeleving tijdens een avondje tv kijken. Of u nu alleen of met vrienden of familie kijkt, u kiest zelf het volume én het profiel dat bij u én uw favoriete tv programma's past.

Zet simpelweg de draadloze koptelefoon op en geniet altijd van kraakhelder geluid, precies afgesteld naar uw hoorwensen. Kijkt u graag naar tv-interviews? Dan verhoogt u in een handomdraai de spraakverstaanbaarheid. Wanneer u liever muziek luistert, past u met één druk op de knop het luisterprofiel aan.

Man met Sennheiser koptelefoon kijkt TV

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

De Sennheiser koptelefoon biedt niet alleen het beste geluid, maar ook een hoog draagcomfort. de lichtgewicht, draadloze kinbeugel geeft u alle bewegingsvrijheid. Zo hoeft u niet stil te zitten tijdens het tv kijken. Bovendien is het systeem zeer eenvoudig in gebruik.

De sterke batterij zorgt ervoor dat u maar liefst 12 uur kunt genieten. Met het meegeleverde dockingstation laadt u uw koptelefoon bovendien in no-time weer op.

100% vergoeding op hoorhulpmiddelen

Wist u dat uw hoorhulpmiddelen wellicht 100% vergoed worden, afhankelijk van uw zorgverzekeraar? Maak nu een afspraak bij één van onze audiciens en informeer naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak
Man met Sennheiser koptelefoon kijkt TV

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel