Hoortoestellen

Onzichtbare hoortoestellen

Is een onzichtbaar hoortoestel voor u geschikt?

Dankzij nieuwe technieken worden hoortoestellen steeds kleiner. Soms zelfs zo klein, dat je er niets meer van ziet. Dus waarom zou u nog langer rondlopen met gehoorverlies? Bij Beter Horen heeft u een ruime keuze uit kleine en zelfs onzichtbare hoortoestellen.
 

Wanneer kunt u een klein hoortoestel dragen?

Dat is afhankelijk van de mate van gehoorverlies, de vorm van oor en gehoorhang, maar ook de benodigde versterking. Een klein hoortoestel hoeft niet altijd in het oor te zitten. Wanneer een hoortoestel netjes wordt aangemeten, kan het ook achter het oor nauwelijks opvallen. Hoe zwaarder het gehoorverlies, hoe meer versterking er nodig is. Voor een hoortoestel in het oor kan dit wat meer zichtbaarheid betekenen, omdat de ingebouwde versterker groter moet zijn.  

Lees meer over verschillende typen hoortoestellen


Laat u adviseren door onze audicien

Achter het oor, in het oor... welk type hoortoestel is nu voor u het meest geschikt? Beter Horen adviseert u graag persoonlijk. Onze audicien kijkt naar uw gehoorverlies, maar ook naar de vorm van uw oor. En in welke situaties u minder goed hoort. Zo vinden we altijd een hoortoestel dat bij u past. Met een beetje geluk zonder dat anderen het zien.

 

Onzichtbaar hoortoestel LEX

Dit hoortoestel is extreem klein dankzij de nieuwste technieken en is daardoor vrijwel onzichtbaar in het oor. Deze moderne hooroplossing is geschikt bij licht tot matig gehoorverlies.
Maak een afspraak met de audicien voor meer informatie.