image

Bluetooth hoortoestellen

Is een hoortoestel met Bluetooth iets voor u?

Steeds meer hoortoestellen hebben Bluetooth: een draadloze verbinding met een apparaat in uw buurt. Absolute topper is de ReSound LiNX2. Maakt u kennis met ons slimste hoortoestel.
 

De intelligente ReSound LiNX2

Het nieuwste hoortoestel van ReSound is de Linx2. Dit staat draadloos in verbinding met uw smartphone, zonder tussenkomst van andere apparatuur. Met de bijbehorende app functioneert uw smartphone als afstandsbediening.
 

Precies wat u wilt horen

U past eenvoudig het volume aan en wisselt net zo makkelijk van programma’s. Overal ontvangt u het geluid dat u prettig vindt. Wilt u in een rumoerige omgeving een gesprek voeren? Of genieten van muziek, direct vanaf uw smartphone naar uw hoortoestellen? Het kan allemaal.
 

Natuurgetrouwe geluidsbeleving

Het geluid van de LiNX2 ervaart u als helder en natuurgetrouw. Ook in lastige luistersituaties. In een druk restaurant stelt u uw hoortoestel in op ‘spraak’, terwijl u tegelijk omgevingsgeluiden reduceert. Op de fiets vermindert u eenvoudig het geruis van de wind in uw oren. Draadloos en moeiteloos.
 

Maximaal bedieningsgemak

Naast de geluidskwaliteit is de LiNX2 beroemd om zijn bedieningsgemak. Zo slaat u uw favoriete locaties eenvoudig op. Als u ze opnieuw bezoekt, activeert uw hoortoestel zelf de juiste instelling voor die plek. Geniet automatisch van uw persoonlijke geluidsvoorkeuren, waar u ook bent.
 

Duurzame degelijkheid

Intensief dagelijks gebruik? De ReSound LiNX2 is er voor gemaakt. Elk onderdeel is van duurzaam materiaal. En dankzij een speciale coating krijgen vocht, vuil en stof geen kans. Wat u ook doet, onder welke weersomstandigheden dan ook.
 

Fiscaal voordeel

De ReSound LiNX2 is een hoortoestel uit het topsegment. Het valt buiten de categorieën van het Hoorprotocol. Uw zorgverzekering zal het dus niet vergoeden. Maar de kosten van aanschaf zijn wél aftrekbaar van de belasting.
 

Hoortoestellen met Bluetooth streamers

Naast hoortoestellen met ingebouwde Bluetooth, zijn er ook modellen die draadloos verbinding maken met een zogenaamde streamer. Dit 'tussenstation' verzorgt de communicatie tussen uw hoortoestellen en de randapparatuur, zoals een telefoon of televisie. Hoortoestel en streamer werken als een draadloze headset. Het tussenstation is vaak gewoon oplaadbaar, dus geen gedoe met losse batterijen. Zo is er Siemens Tek, Oticon Streamer Connectline en Phonak Icom.