image

Samenwerking met Menzis

Altijd een vergoeding van zorgverzekeraars

Bent u verzekerd bij Menzis? Ook dan ontvangt u een vergoeding vanuit uw basisverzekering en aanvullende verzekering als u voor een hoortoestel bij Beter Horen kiest. Wij werken met alle zorgverzekeraars, ook met Menzis.

 

Hoeveel krijgt u precies vergoed?

U ontvangt direct een overzicht van de kosten voor een hoortoestel als u hier invult​ welke zorgverzekering u heeft gekozen voor 2019.

Uw vergoeding bij Menzis

U wilt het beste voor uw oren. Als hoorspecialist staan wij daarom voor kwaliteit en de beste service. Niet voor de laagste prijs. We stunten niet met uw gehoor. Het zijn immers uw oren. Die verdienen beter. Menzis heeft voor 2019 met een beperkt aantal audiciens een contract afgesloten. Bij de contractonderhandelingen hebben zij volledig ingezet op de laagste prijs, zonder hoge eisen te stellen aan de kwaliteit van de hoorzorg. Wij staan daar niet achter en wij zijn daarom ook niet als een van de contractpartners geselecteerd. 

Altijd recht op een vergoeding voor een hoortoestel

U bent bij Menzis verzekerd. En wij hebben geen contract met deze partij. Toch heeft deze verzekeraar besloten om hun verzekerden die bij Beter Horen een hoortoestel aanschaffen, een vergoeding te bieden. Daar zijn we heel tevreden mee. Want zo kunnen we iedereen in 2019 de beste hoorzorg blijven bieden. Ook voor hoortoestellen voor kinderen onder de 18 jaar, biedt Menzis een vergoeding. Hoeveel dat precies is als u een hoortoestel bij Beter Horen aanschaft, kan de audicien u uitleggen.

Heeft u al een hoortoestel?

Bent u al klant bij Beter Horen en bent u verzekerd bij Menzis? Ook dan is er niks aan de hand. U bent uiteraard nog van harte welkom voor de gratis nazorg.

Wat kost een hoortoestel?

Direct weten wat een hoortoestel voor u kost? Bereken het snel met deze handige rekentool.

U berekent de kosten ook in onze rekentool als u niet bij Zorg & Zekerheid, ENO of Menzis bent verzekerd.

Hoe hoog is uw vergoeding?


U krijgt altijd een vergoeding. Hoeveel u zelf betaalt? Bereken het hier.