Nieuwste hoortoestellen met belastingvoordeel

Naast hoortoestellen die worden vergoed door de zorgverzekeraars, zijn er ook varianten uit het topsegment. Die bieden u de nieuwste technieken, het meest natuurlijke geluid én de slimste mogelijkheden. Dat biedt u volop keuze! Er gelden bovendien interessante belastingvoordelen voor deze hoortoestellen. 

Extra mogelijkheden, extra keuze

Bij Beter Horen heeft u alle keuze in geavanceerde hoortoestellen met de meest recente innovaties. Hoe hoog u de lat ook legt, wij vinden altijd de beste hooroplossing. De nieuwste hoortoestellen zijn voorzien van de slimste programma’s. Bediening gaat vaak via uw smartphone, draadloos en moeiteloos. U kunt in elke situatie uw eigen voorkeuren instellen, zodat u overal hoort wat ú wilt horen. Zelfs in een luidruchtige omgeving. Een mooi voorbeeld is de ReSound LiNX Quattro.


Geschikt voor iedereen

Wilt u de ultieme geluidsbeleving en bent u geïnteresseerd in verrassende innovaties? Dan zijn de hoortoestellen uit het topsegment echt iets voor u. Een waardevolle investering voor mensen die alleen genoegen nemen met de absolute top. Onze audicien inventariseert graag de mogelijkheden met u.


Belastingvoordeel voor de nieuwste hoortoestellen

Er is nog een voordeel als u kiest voor de nieuwste hoortoestellen. U kunt profiteren van belastingvoordeel. Hoeveel precies? Dat hangt onder andere af van uw inkomen. Informeer daarom bij uw belastingadviseur. 


Probeer nu gratis en vrijblijvend het beste van het beste

Onze audiciens kunnen u alles vertellen over de nieuwste hoortoestellen. Uiteraard mag u een hoortoestel altijd een paar weken proberen, zonder kosten en zonder verplichtingen. Zo kunt u zelf de ultieme geluidskwaliteit ervaren. Laat u verrassen! Meld u direct aan voor de proefperiode.