Wat kost een hoortoestel?

Bij de prijs van een hoortoestel is onze zorg inbegrepen


Onverwachte uitgaven? Niet bij Beter Horen! De meest complete nazorg is de eerste 5 jaar standaard bij de prijs inbegrepen. En welke kosten zijn er dan verder nog? Die zetten we hier voor u op een rij.


Onze service is inbegrepen

Als u een hoortoestel heeft aangeschaft, wilt u er natuurlijk zuinig op zijn. De eerste 5 jaar betaalt u bij Beter Horen niets extra voor onderhoud en service om uw hoortoestel voor dagelijks gebruik in topconditie te houden. Dat is allemaal bij de prijs inbegrepen. Welke andere kosten kunt u verwachten? Naast de kosten die u bij aanschaf betaalt voor uw toestel, zult u ook rekening moeten houden met bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen en batterijen. Deze kosten vergoeden de meeste zorgverzekeraars helaas niet.


Batterijen

De meeste hoortoestellen werken op knoopcelbatterijen. Die gaan enkele dagen tot enkele weken mee. De levensduur hangt sterk af van het type batterij, het vermogen van uw hoortoestel en het verbruik. Uw audicien kan u een indicatie geven voor de levensduur van de batterijen voor uw type hoortoestel.


Schoonmaakmiddelen

U kunt zorgen dat het geluid van uw hoortoestel zo lang mogelijk perfect blijft, door uw toestel goed schoon te houden. Dagelijks kan het vies worden door oorsmeer, vocht en stof. Bij Beter Horen vindt u verschillende producten die dit onderhoud zo makkelijk mogelijk maken.


Droogdoos

Vocht is de grootste boosdoener voor uw hoortoestel. Het is daarom raadzaam om te investeren in een droogdoos. Onze elektrische droogdoos haalt in ongeveer drie uur vocht uit het hoortoestel door warme lucht door de droogdoos te blazen. Kosten: eenmalig vanaf € 49,95. Onze audicien vertelt u er graag meer over.


Jaarlijkse uitnodiging voor onderhoud

Hoe goed u uw hoortoestel ook droogt en schoonmaakt, intensief gebruik laat nu eenmaal sporen na. Daarom is het verstandig om het jaarlijks zorgvuldig te laten controleren door de audicien. Zo houden we uw toestel in topconditie. En zo blijft u er goed mee horen.


Direct weten wat een hoortoestel u kost?

Selecteer hier uw zorgverzekeraar en u weet het meteen.

Hoe staat het met uw gehoor? Test uzelf!.