image

Onzichtbaar hoortoestel

Ontdek nu het kleinste gehoorapparaat

Uit onderzoek blijkt dat de zichtbaarheid van een hoortoestel soms een reden is om gebruik ervan uit te stellen. Herkent u dat? Dan is een onzichtbaar hoortoestel misschien iets voor u. 

Bij veel mensen leeft nog altijd het idee dat een hoortoestel een opvallend groot ding is. Maar dankzij nieuwe technieken worden die toestellen steeds kleiner. Soms zelfs zo klein, dat je er niets meer van ziet. Dus waarom zou u nog langer rondlopen met gehoorverlies? Bij Beter Horen heeft u een ruime keuze uit kleine en zelfs onzichtbare hoortoestellen. Kom naar dé hoorspecialist en ontdek probeer of zo’n toestel voor u geschikt is.

Kan iedereen zo’n klein hoortoestel dragen?

Voordat we nu te hoge verwachtingen scheppen: zo’n onzichtbaar toestel in het oor is niet voor iedereen weggelegd. Dat is afhankelijk van de mate van uw gehoorverlies en de vorm van uw oor. In het algemeen geldt: hoe minder u hoort, hoe meer versterking u nodig heeft, hoe groter uw hoortoestel zal moeten zijn. Alleen dat is al een goede reden om uw bezoek aan de audicien niet langer uit te stellen. Overigens hoeft een klein toestel niet altijd in het oor te zitten. Ook een toestel achter het oor kunnen wij vaak zo maken, dat het nauwelijks opvalt. Dat en veel meer mag u verwachten van dé hoorspecialist.
 

Laat u adviseren door onze audicien

Achter het oor, in het oor... welk type hoortoestel is nu voor u het meest geschikt? Beter Horen adviseert u graag persoonlijk. Onze audicien kijkt naar uw gehoorverlies, maar ook naar de vorm van uw oor. En in welke specifieke situaties u minder goed hoort. Zo vinden we altijd een oplossing waarmee u beter gaat horen. Met een beetje geluk zonder dat anderen het zien.  

 

Onzichtbaar hoortoestel van Titanium

Dat je klein kunt zijn en toch superkrachten kunt bezitten, bewijst de Phonak Titanium. Het kleinste hoortoestel óóit zie je niet zitten, wordt op maat gemaakt en is ultralicht. Een ander groot pluspunt: u hoeft 'm nooit in te stellen. Hij past zich automatisch aan de luisteromgeving aan: of u nu aan het bellen bent, bij een concert bent of televisie kijkt. 
Ontdek dit grootse hoortoestel  >>