image

Het nieuwste hoortoestel

Geluid komt tot leven met de slimste technieken

Bluetooth, draadloos, instellen via smartphone... de techniek gaat snel. Hoortoestellen worden steeds slimmer. Wat betekent dit voor de oplossing van uw gehoorverlies? 

De techniek ontwikkelt zich in hoog tempo. Ook op het gebied van hoortoestellen. Als dé hoorspecialist houden wij dat nauwlettend in de gaten. Ook als het om innovatie gaat, willen we voorop blijven lopen. Naast beproefde hooroplossingen vindt u bij Beter Horen daarom ook de nieuwste generatie hoortoestellen. Zeer geavanceerde mogelijkheden van de A-merken waarmee wij al jaren werken.

Perfecte geluidsbeleving met de nieuwste technieken

Sommige situaties vragen veel van ons gehoor en van onze concentratie. Als je vaak in een ruimte bent met een slechte akoestiek, stel je vanzelf hoge eisen aan je hooroplossing. En als je veel telefoneert, kan een gesprek voeren een uitdaging zijn. Een hoortoestel met de nieuwste technieken kan dan helpen. Bij Beter Horen vindt u geavanceerde hoortoestellen met meer mogelijkheden in afstelling voor een perfecte geluidsbeleving. Terwijl de bediening uiterst eenvoudig blijft.

Wat is het verschil met andere hoortoestellen?

Tegenwoordig bestaan er geen slechte hoortoestellen meer, zeker niet als het om een A-merk gaat. Hoortoestellen van Beter Horen laten zich indelen in ‘uitstekende oplossingen’ en ‘de absolute top’. In het topsegment vindt u hoortoestellen met de nieuwste technieken en een uitgebreid aantal opties en programma’s, waardoor geluid nog beter tot leven komt. Zonder af te doen aan de kwaliteit van andere gehoorapparaten, bieden deze toptoestellen u de ultieme geluidsbeleving.
  

Draadloos gemak van Bluetooth

Steeds meer hoortoestellen hebben een draadloze verbinding met andere apparaten in de buurt. Voor de kenners: Bluetooth. Zo kan uw hoortoestel communiceren met uw mobiele telefoon. U hoeft uw telefoon dus niet meer bij uw oor te houden, heeft geen last meer van gepiep en kunt uw gesprekspartner weer uitstekend verstaan. Via Bluetooth kunt u ook uw tv rechtstreeks in uw hoortoestel laten klinken. Net als de vaste huistelefoon of uw mp3-speler. Draadloos en moeiteloos!
 

ReSound LiNX 3D: in verbinding met uw smartphone

Het nieuwste toestel van ReSound maakt draadloos verbinding zonder tussenkomst van andere apparatuur. Met de app op uw smartphone heeft u zélf de controle over wat u wilt horen. In elke situatie kunt u zelf uw hoortoestellen bedienen en uw voorkeuren instellen. Zo ontvangt u overal het geluid dat ú wilt horen. Ook in een luidruchtige omgeving kunt u probleemloos een gesprek voeren. Alles slim geregeld via uw smartphone.
 

Het fijne van de ReSound LiNX 3D

 • Bioscoop, terras, restaurant; overal het gewenste geluid
 • Opvallend rijke en natuurlijke klank
 • Het toestel onthoudt waar u welke instelling heeft veranderd
 • Volume en programma’s bedienen via smarthpone én Apple Watch
 • Draadloos en moeiteloos bellen en muziek luisteren
 • Rechtstreeks streamen van apps naar uw oren
 • Ingebouwde Bluetooth verbinding: geen extra apparatuur nodig
 • Hoortoestel is erg klein en valt niet op
 • Maximaal comfort; u vergeet dat u hoortoestellen draagt
 • Compleet met 5 jaar nazorg én 5 jaar garantie
 • Fiscaal voordeel
   

Onze audicien adviseert u graag

De audicien kan u alles vertellen over de nieuwste generatie hoortoestellen. Uiteraard kunt u een hoortoestel uit het topsegment ook een tijdje uitproberen. Gratis en vrijblijvend! En natuurlijk kunt u ook bij deze toestellen 5 jaar gratis service en nazorg verwachten. Dit geldt voor het benodigde onderhoud als gevolg van dagelijks gebruik. Maar Beter Horen gaat verder. Bij onze toestellen in het topsegment krijgt u ook een volledige garantie van vijf jaar.