image

Accessoires en hulpmiddelen

Beter horen in het dagelijks leven

Wakker worden door een lichtflits? De televisie alleen voor ú wat harder? Een waarschuwing als de deurbel gaat? Naast hoortoestellen zijn er allerlei slimme hulpmiddelen die u het leven makkelijker maken. Uw audicien maakt u graag wegwijs.
 

Geen woord meer missen

Als uw gehoor minder wordt, zijn gesprekken soms moeilijk te volgen. Zeker wanneer er veel achtergrondgeluid is en iedereen door elkaar heen praat. Zorg daarom dat u weer volop mee kunt doen met behulp van slimme accessoires waardoor u alles beter verstaat.
 

De tv hoeft niet harder

Het geluid steeds een streepje harder? Dat is niet zo prettig voor uw huisgenoten of buren. Maar gelukkig zijn er handige hooraccessoires waarmee u alleen voor uzelf het volume bepaalt. Draadloos, dus zonder gedoe. Zo kunt u tv en radio weer goed volgen. 
 

Kijk, de bel gaat

Ons gehoor waarschuwt ons in verschillende situaties. Maar wat als u de deurbel, wekker, babyfoon of brandalarm niet hoort? Maak dan gebruik van slimme systemen die u met lichtflitsen of trillingen op tijd waarschuwen. Dat geeft zekerheid. 
 

Beter bellen

Even iemand bellen. Het is toch de gewoonste zaak van de wereld? Maar niets zo vervelend als de hele tijd 'wat zeg je' roepen. Met onze speciale telefoons is dat verleden tijd. Wij hebben mobiele, draadloze en vaste modellen. Zo kunt u weer ontspannen een gesprek voeren. 
 

Meer weten, kom langs in de winkel!
 

Voor elke situatie hebben we wel een hooroplossing. Kom langs in onze winkel dan kunt u al uw vragen aan onze audicien stellen. Het handigst is als u een afspraak maakt dan ruimen we extra tijd voor u in!