Andere hooroplossingen

Er zijn tegenwoordig heel veel soorten luisterhulpen en accessoires. Om los te gebruiken óf in combinatie met een hoortoestel. Daarom wil Beter Horen graag weten in welke specifieke situaties u problemen ervaart met horen; thuis of op het werk? Dan kan uw audicien u een doelgerichte oplossing adviseren over een complete hooroplossing voor elke luistersituatie.
 

Beter horen zonder hoortoestel

Merkt u dat uw gehoor achteruit gaat? Dan denkt u al gauw aan een hoortoestel. Maar misschien ervaart u alleen in bepaalde situaties ongemak. Bij telefoneren of televisie kijken bijvoorbeeld. Speciaal daarvoor hebben wij andere hulpmiddelen. Dus ook als uw gehoorverlies zo gering is, dat u niet in aanmerking komt voor vergoeding van een hoortoestel door uw zorgverzekeraar, kunnen wij u tóch verder helpen. Met een hulpmiddel of een hoortoestel dat niet onder de regels van het Hoorprotocol valt.
 

Beter horen met extra luisterhulp

Uw hoortoestel wordt door uw audicien zo afgesteld, dat u het juiste geluid hoort. Toch kan het zijn dat u op een feest of tijdens een vergadering wel eens hinder ondervindt. Voor dat soort situaties heeft Beter Horen de perfecte oplossing. En wat als u geen hoortoestel in heeft? In bed of onder de douche bijvoorbeeld. Dan zijn er voor wekker, deurbel of brandalarm speciale systemen die u waarschuwen met een tril- of lichtsignaal.
 

Wat is voor ú de beste oplossing?

Waar u ook bent en wat u ook doet: Beter Horen heeft voor elke situatie speciale luisterhulpen die u het leven makkelijker maken. Samen met uw audicien bekijkt u wat voor ú de beste oplossing is. En natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor andere accessoires zoals batterijen en middelen om uw hoortoestel in topconditie te houden.
 

Hooroplossingen voor thuis

Beter Horen heeft naast hoortoestellen ook speciale hooroplossingen die in het dagelijks leven goed van pas komen. Zoals wekkers (met flitslichten), deurbelzenders, telefoons, tv en audio oplossingen, reinigingsproducten, gehoorbescherming (oordoppen) en meer. Bekijk ze hier of kom naar de winkel.
Zoek een winkel