image

Hoortoestellen

Een hoortoestel voor elk oor

Slechthorendheid is heel persoonlijk, net als het dragen van een hoortoestel. Naast uw eigen voorkeur voor bijvoorbeeld de bedieningsmogelijkheden en de kleur, speelt het gehoorverlies een grote rol. Voor elke situatie kunt u bij ons de beste hooroplossing vinden om weer beter te horen.

Hoe werkt een hoortoestel

Als u last heeft van gehoorverlies, kunt u bepaalde geluiden niet meer horen. Een gehoorapparaat versterkt die geluiden, zodat u ze weer goed hoort. Moderne hoortoestellen kunnen we met de computer perfect afstemmen op uw persoonlijke geluidsbeleving. En daar gaan we mee door tot u helemaal tevreden bent. Hoe dit werkt leggen we graag aan u uit.
lees meer

Soorten hoortoestellen

Er zijn nogal wat verschillen in soorten hoortoestellen. Elk type voorziet in andere behoeftes. Om écht plezier te hebben van een hoortoestel, is het belangrijk dat het past bij uw levensstijl. Daarnaast hangt de keuze van uw toestel af van de mate van uw gehoorverlies, de vorm van uw oor en de ruimte in uw gehoorgang. Beter Horen helpt u graag bij het vinden van het hoortoestel dat perfect bij u past.
Lees meer

Merken hoortoestellen

Bij Beter Horen heeft u een enorme keuze in soorten, maten, functies en kleuren. Maar één ding hebben al onze hoortoestellen gemeen: het zijn stuk voor stuk A-merken. Onze audiciens kennen de mogelijkheden door en door. En we kunnen er zeker van zijn dat deze merken vooroplopen als het gaat om innovatie. Alle A-merken bieden oplossingen voor hoorproblemen in alle gradaties.
Lees meer

Gratis hoortoestel proberen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Daarom mag u uw hoortoestel bij Beter Horen altijd gratis en vrijblijvend een paar weken proberen. Tijdens de proefperiode houdt u nauw contact met uw vaste audicien. Die kent uw situatie, helpt bij het wennen en kan kleine ongemakken direct voor u verhelpen. Denkt u erover om een hoortoestel aan te schaffen? Dan is zo’n proefperiode ideaal. U zit nergens aan vast! Dus wat houdt u nog tegen?
lees meer

Andere hooroplossingen

Wakker worden door een lichtflits. Een waarschuwing als de deurbel gaat. De televisie alleen voor ú wat harder. Of een telefoon die extra hard kan. Naast hoortoestellen heeft Beter Horen allerlei hulpmiddelen en accessoires, die we helemaal kunnen afstemmen op uw persoonlijke wensen. Uw audicien maakt u graag wegwijs.
lees meer