Gehoorbescherming kind

Kinderen moeten extra zuinig zijn op hun oren. De kans dat zij in hun leven steeds vaker te maken krijgen met lawaai is groot. Bovendien zijn ze veel meer dan volwassenen kwetsbaar voor extreem geluid. Maar er zijn meer situaties die om gehoorbescherming vragen. Begin dus al op jonge leeftijd met gehoorbescherming.

Geen oorontsteking na het zwemmen

Als uw kind water in de oren krijgt, is er kans op oorontsteking. Heel pijnlijk. Om dat te voorkomen raden artsen aan om kinderen bij het zwemmen en douchen oordopjes te geven. Vraag er naar bij Beter Horen. Onze speciale zwemdopjes sluiten de oren waterdicht af. Ze zijn anti-allergeen en makkelijk schoon te maken met water en zeep.


Geen oorpijn in het vliegtuig

Wist u dat een kwart van de kinderen oorpijn krijgt bij het vliegen? Dat komt doordat de grote verschillen in luchtdruk tijdens de reis. Ook daar heeft Beter Horen een oplossing voor. Onze speciale vliegdopjes voor kinderen verminderen de druk op de oren bij het stijgen en dalen. Bovendien filteren ze hinderlijke geluiden weg. Onze audicien adviseert u graag.

Oordoppen kinderen

Kinderen hebben een smallere gehoorgang dan volwassenen. Met onze speciale oordoppen beschermt u hun gevoelige oren bij het zwemmen of in het vliegtuig. Bekijk de soorten en bestel direct .
Oordoppen voor iedereen