Voor elke situatie de juiste oordoppen

Hobby, werk, sport, muziek: voor elke situatie vindt u bij Beter Horen de juiste oordoppen. Ze zijn er in verschillende kleuren en ook in kleiner formaat voor kinderen. Kiest u voor optimaal comfort en een extra lange levensduur, dan maken we ze speciaal voor u op maat.

Oordoppen muziek

Muziek is een van de meest voorkomende oorzaken van gehoorschade. Maar wat zo verraderlijk is: pas bij 120 dB doet het pijn aan uw oren. Terwijl bescherming al nodig is vanaf 80 dB. Gaat u vaak naar concerten? Bent u zelf muzikant? Of werkt u in de horeca? Laat u dan goed adviseren. Onze oordoppen filteren het geluid zó, dat de muziek geen kwaliteit verliest. Zo blijft u genieten, nu en in de toekomst. We maken zelfs extra comfortabele oordoppen op maat. Lees meer over muziek oordoppen of bestel direct.


Oordoppen werk en hobby

Veel mensen hebben op hun werk te maken met lawaaiige machines. De Arbowet schrijft voor dat werkgevers geluidsoverlast zoveel mogelijk beperken. Bovendien moeten zij zorgen voor de juiste oordoppen die schadelijk geluid filteren maar gesprekken wel mogelijk maken. Trouwens, ook thuisklussers doen er verstandig aan zich te beschermen. Bedenk dat een boor al gauw 110 dB produceert en een cirkelzaag zelfs nog meer. Kan in slechts 5 minuten al blijvende schade veroorzaken. Lees meer over oordoppen werk en hobby of bestel direct.


Oordoppen zwemmen en watersport

Zwemmers, surfers, zeilers en roeiers krijgen makkelijk water in hun gehoorgang. Heel hinderlijk en ook schadelijk als het tot oorontstekingen leidt. Met goede oordoppen heeft vocht niet zoveel kans om schade toe te brengen. Ook ideaal onder de douche. Een uitkomst voor iedereen die voorzichtig met water moet zijn, bijvoorbeeld vanwege trommelvliesperforatie of buisjes in de oren. En gaat u wel eens duiken? Dan kunt u uw oren beter niet helemaal afsluiten. Vraag de audicien naar de beste oplossing. Lees meer over oordoppen zwemmen of bestel direct.


Oordoppen vliegtuig

Tijdens een vliegreis verandert de luchtdruk in de cabine. En dat voelt u in uw oren, zeker bij stijgen en dalen. Er ontstaat dan een vervelende druk op het binnenoor. Wist u dat 5% van de volwassenen en 25% van de kinderen er zelfs oorpijn van krijgt? Gun uw oren rust tijdens het vliegen met onze speciale oordopjes. Ze zijn er ook voor kinderen. Lees meer over oordoppen vliegtuig of bestel direct.


Oordoppen motor

Een ronkende motor en ruisende wind geven een gevoel van ultieme vrijheid. Toch is motor of cabrio rijden niet zonder risico voor uw gehoor. Boven 80 km/u is gehoorbescherming al een must. Bij 120 km/u produceert windgeruis zoveel decibel, dat binnen 7 minuten permanente gehoorschade ontstaat. Vraag daarom naar onze oordopjes voor in het verkeer. Die dempen lawaai en laten ander geluid gewoon door. Zo kunt u veilig van uw tochten blijven genieten. Ook geschikt voor cabrio rijders. Lees meer over oordoppen motor of bestel direct.


Oordoppen vuurwerk

Prachtig om te zien en feestelijk om zo het nieuwe jaar in te luiden. Maar de harde knallen zijn minder fijn voor uw gehoor. De enorme hoeveelheid decibels van slechts één vuurpijl kan al na 1 minuut blijvende schade veroorzaken. Veel mensen worden na nieuwjaarsnacht wakker met een piep in hun oren, die soms niet meer weggaat. Met de juiste oordoppen kunt u dat vóór zijn.
Lees meer over vuurwerk oordoppen of bestel direct.


Oordoppen slapen

Niets vervelender dan een verstoorde nachtrust door verkeerslawaai, rumoerige buren of een snurkende bedgenoot. Onze oordoppen hebben een geavanceerd filter dat het oor niet helemaal afsluit. Zo hoort u de wekker of het rookalarm wel. Extra comfortabel voor zijslapers vanwege het zachte materiaal. Vergeet ze niet mee te nemen als u met vakantie gaat. Ook hotels en campings zijn vaak rumoerig. Lees meer over oordoppen slapen of bestel direct


Oordoppen kinderen

Kinderen zijn niet beter bestand tegen lawaai dan volwassenen en ze moeten nog hun hele leven met hun oren doen. Daarom is het zorgelijk dat gehoorbeschadiging ook op jonge leeftijd steeds vaker voorkomt. Onderschat de risico's van gehoorschade niet en geef uw kinderen of kleinkinderen goede oordopjes. Trouwens, ook als ze gevoelig zijn voor water in hun oren. Dat voorkomt oorontstekingen. Lees meer over oordoppen voor kinderen of bestel direct.