image

Hoortoestellen en oordoppen bij hyperacusis

Hyperacusis behandeling

Hyperacusis is niet te genezen. Maar de audicien van Beter Horen kan wel helpen bij het vinden van een behandeling om de klachten draaglijk te maken.


Hyperacusis klachten verlichten

Hoortoestellen met een zogeheten compressie, die extra harde geluiden afzwakt, kunnen de klachten verlichten. Ook speciale oordoppen helpen in het dempen van hinderlijke en zelfs pijnlijke geluiden. Maar let op: het is niet aan te raden om bij overgevoeligheid voor geluid constant alle omgevingsgeluiden te dempen. Wat voor u de beste hyperacusis behandeling is, hangt af van uw persoonlijke situatie. De audicien van Beter Horen zoekt graag samen met u naar een manier om uw klachten te beperken. Zo kunnen we hyperacusis draaglijk maken.


Meer weten over leven met hyperacusis? Welkom!

In de hoorwinkels van Beter Horen staan onze audiciens klaar om u meer te vertellen over eventuele behandelingen voor hyperacusis. U kunt ook een gratis hoortest doen of bijvoorbeeld uitleg krijgen over de vele hoortoestellen, de instelbare mogelijkheden van een hoortoestel en over handige hooraccessoires. Welkom bij de hoorspecialist! Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak.

 

Lees hier meer over de oorzaken en syptomen van hyperacusis.
Met de online hoortest krijgt u snel een indicatie van de kwaliteit van uw gehoor.