De nieuwste technologie

Van hoortest tot diagnose, van advies tot nazorg: bij Beter Horen willen we iedereen de beste zorg bieden. En daar hebben we alle mensen en middelen voor in huis. Onze audiciens verdiepen zich continu in de nieuwste technieken en slimste oplossingen om te zorgen dat u weer beter kunt horen.

Topsegment

Onze audicien biedt u altijd een hoortoestel die vergoed wordt door uw zorgverzekering aan. Maar voor de nieuwste technieken en de slimste mogelijkheden moet u toch vaak bij het topsegment zijn. Deze zijn duurder, maar er gelden interessante belastingvoordelen voor deze hoortoestellen. Uw audicien legt het u graag uit.

Maak een afspraak

Technologie op maat

De nieuwste hoortoestellen zijn voorzien van de slimste programma’s die u bijvoorbeeld zelf draadloos kunt bedienen via uw smartphone. Maar deze moeten nog steeds aangepast worden aan uw specifieke hoorwens. Onze audiciens maken gebruik van de modernste apparatuur om ervoor te zorgen dat u volop van alle geluiden kunt genieten.

Meld u aan voor de proefperiode

Accessoires

Onze audiciens en hoorspecialisten vertellen u altijd eerlijk wat u nodig heeft. Het kan dus zo zijn, dat een accessoire beter aansluit op uw specifieke hoorwens dan een gehoortoestel. Hierbij kunt u denken aan een luisterhulp voor de televisie of tijdens vergaderingen. Deze hooroplossingen worden vaak vergoed door uw zorgverzekering.

Kom langs in de winkel

Bluetooth

Bluetooth hoortoestellen maken draadloos verbinding met uw telefoon, of accessoires zoals een richtmicrofoon. Zo kunt u de instellingen met 1 druk op de knop aanpassen aan de situatie waar u zich in bevindt. Wel zo handig! Maak snel kennis met de nieuwste toestellen in onze winkel. Lees alles over bluetooth hoortoestellen