Uw hoorwens centraal

Bij ons staat niet alleen uw diagnose, maar ook uw eigen hoorwens centraal. Het maakt namelijk nogal verschil of u van live-concerten of rustige natuurgeluiden houdt, en of u graag sport of dat u goed de televisie verstaan belangrijkst vindt. En natuurlijk zijn alle combinaties mogelijk! Onze geavanceerde hoorapparaten kunnen op zo’n manier ingesteld worden dat ze speciaal aan uw hoorwens tegemoet komen.

Audicien aan huis: het draait om u

Wij denken graag in oplossingen. Is het lastig voor u om naar Beter Horen te gaan? Met de thuisservice van Beter Horen komt onze audicien gewoon naar u! Prettig voor iedereen die minder mobiel is. Omdat we de hoortest in uw eigen vertrouwde omgeving doen, kunnen we de oplossing ook precies op úw situatie afstemmen.

Maak een afspraak

Gratis uitproberen

Als u eenmaal samen met onze audicien een keuze heeft gemaakt, dan mag u de hoortoestellen een aantal weken op proef dragen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Zo kunt u echt goed ervaren of het de juiste keuze voor u is voor uw ultieme hoorplezier op maat.

Meld u aan voor de proefperiode

Accessoires

Onze audiciens en hoorspecialisten vertellen u altijd eerlijk wat u nodig heeft. Het kan dus zo zijn, dat een accessoire beter aansluit op uw specifieke hoorwens dan een gehoortoestel. Hierbij kunt u denken aan een luisterhulp voor de televisie of tijdens vergaderingen. Deze hooroplossingen worden vaak vergoed door uw zorgverzekering.

Kom langs in de winkel