De beste diagnose

Uw oren zijn uniek. Dus als u bij Beter Horen langs komt, zoeken wij eerst zorgvuldig uit hoe het er voorstaat met uw gehoor. Uw audicien neemt alle tijd voor een uitgebreide persoonlijke kennismaking. Om te horen wat uw wensen zijn en u te adviseren over een passende aanpak van uw gehoorverlies. 

Online hoortest

Voor een eerste indruk van uw gehoor is onze online hoortest uitermate geschikt. Deze eenvoudig uit te voeren test meet uw vermogen om geluid van ruis te onderscheiden onder verschillende omstandigheden. Zo weet u binnen 5 minuten wat onze eerste indruk is van uw gehoor!

Doe de online hoortest

Laat uw gehoor testen in de winkel

De uitgebreide hoortest in een Beter Horen winkel meet precies hoe het met uw gehoor gesteld is. Dit duurt zo’n 20 minuten. Onze audicien zal u ook enkele vragen stellen over uw gehoorgeschiedenis en uw huidige situatie. Wanneer merkt u bijvoorbeeld het meest dat u minder hoort?  

Maak een afspraak

Wereldwijde experts 

Beter Horen heeft meer dan 100 jaar ervaring als hoorspecialist. Bovendien maken we onderdeel uit van de Amplifon groep, de wereldwijde marktleiders op het gebied van hooroplossingen. Dit betekent dat wij toegang hebben tot uitgebreide researchfaciliteiten, de nieuwste hoortechnieken en de beste opleidingen voor onze mensen. En daar plukt u de vruchten van! 

Kom langs in de winkel

De beste mensen

Stapt u een winkel van Beter Horen binnen, dan weet u zeker dat er altijd een StAr-gediplomeerde audicien aanwezig is. Dat is een waarborg voor de hoogste kwaliteit. En omdat wij veel waarde hechten aan een persoonlijke band, heeft u bij ons altijd uw vaste audicien. Die is bekend met uw specifieke situatie.

Kom kennismaken!