image

De drie pijlers van hoorplezier op maat

Bij Beter Horen krijgt u altijd een hooroplossing op maat. Als eerste stellen we een uitvoerige diagnose: hoe gaat uw gehoor bijvoorbeeld om met hoge tonen en rumoerige situaties? Vervolgens nemen onze audiciens ruim de tijd om uw persoonlijke behoeften en voorkeuren in kaart te brengen. Ten slotte gebruiken we al deze kennis en de laatste technologie om uw hooroplossing volledig op uw situatie af te stemmen. Zodat u volop kunt genieten van de dingen die u plezier geven.

De beste diagnose

Om de beste hooroplossing voor u te vinden, moeten we eerst precies weten wat er speelt. Daarom investeren wij doorlopend in dat waar het om draait: de beste meetapparatuur, het breedste assortiment en – natuurlijk – een uitgebreide en continue bijscholing voor onze mensen. Want: meten is weten!
Lees meer

Uw hoorwens is maatwerk

Behalve de enige juiste diagnose, speelt er nog iets belangrijks mee in de uiteindelijke keus voor een hoortoestel: uw eigen hoorwens. Want het maakt nogal verschil of u bijvoorbeeld van de natuur houdt, of juist graag een concert bezoekt. Of misschien maakt u wel zelf muziek?
Lees meer

De nieuwste technologie

De techniek staat voor niets tegenwoordig, en dat geldt zeker ook voor hoortechnologie. Van haast onzichtbare toestellen tot oplaadbare gehoorapparaatjes met bluetooth: wij zorgen er altijd voor dat we de laatste toestellen in huis hebben en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.
Lees meer