image

Unieke thuisservice

De audicien bij u thuis

Speciaal voor mensen die niet zo mobiel zijn, heeft Beter Horen de Thuisservice. Want wij vinden dat iedereen recht heeft op de allerbeste hoorzorg. Dus kunt u niet naar ons komen? Nodig de audicien dan bij u thuis uit.
 

In uw vertrouwde omgeving

Ontspannen in uw eigen omgeving op een moment dat het u uitkomt. Dat is wel zo prettig. Maar er is nog een groot voordeel. Bij het testen van uw gehoor en het afstellen van uw hoortoestel houdt de audicien meteen rekening met de verschillende luistersituaties waar u dagelijks in uw woning mee te maken heeft.
 

Hoe zit het met de kosten?

Bent u lid van een thuiszorgorganisatie waar Beter Horen mee samenwerkt, dan komt de audicien gratis bij u langs. Anders rekenen we een vergoeding van € 30 per bezoek. Vraagt u er ook even naar bij uw zorgverzekeraar. Sommige maatschappijen hebben aparte vergoedingen voor de aanschaf van een hoortoestel via de Thuisservice.
 

Bel 0800 – 0200 159 voor een afspraak

De Beter Horen Thuisservice komt overal in het land. Dus aarzel niet om een afspraak te maken. De audicien neemt alle apparatuur mee die nodig is voor een professionele hoortest.

Thuisservice Beter Horen

Wilt u meer weten over onze thuisservice? We vertellen u er graag meer over. Neem contact op.