waarom Beter Horen

Maatwerk, persoonlijke aandacht & kwaliteit

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies

Elk gehoor is weer anders. Daarom staat persoonlijke zorg bij Beter Horen altijd centraal. Aarzel niet om vragen te stellen en vertel ons in welke situaties u last heeft van gehoorverlies. Alleen dan kan uw audicien u goed adviseren over de juiste aanpak.
 

Net zolang tot u 100% tevreden bent

We zeggen het meteen maar eerlijk: uw gehoor wordt niet meer zoals het ooit was. Maar het wordt wél beter. Uw audicien is er voor u en zoekt net zolang naar een oplossing tot u écht tevreden bent. Daarbij is het prettig te weten dat Beter Horen uitsluitend hoortoestellen van A-merken biedt. Inclusief de meest geavanceerde modellen van dit moment.
 

Maatwerk is inbegrepen bij de prijs

Een hoortoestel dat we voor u bestellen, is nog niet af als het in de winkel arriveert. Uw audicien moet het eerst aanmeten, vervolgens de geluiden afstemmen op uw wensen en van tijd tot tijd opnieuw bijstellen. Van de eerste hoortest tot en met 5 jaar lang complete service: bij Beter Horen is het allemaal bij de prijs inbegrepen.
 

Persoonlijke ervaringen van klanten

Wij begrijpen best dat het lastig is om de eerste stap te zetten. Maar achteraf zegt bijna iedereen: had ik het maar eerder gedaan. Wilt u weten hoe er ook voor u een nieuwe wereld open gaat zodra u weer beter hoort? Lees de verhalen van onze klanten. Zij vertellen openhartig over hun ervaringen. 446942