Alle expertise voor de beste hoorzorg

Van de hoorspecialist met meer dan 100 jaar ervaring mag u natuurlijk de beste hoorzorg verwachten. Wij investeren continu in onze mensen en middelen, om u een oplossing te bieden waarmee u écht geholpen bent. Maar we beloven u nooit meer dan mogelijk is. U mag altijd een eerlijk advies verwachten. Ook dat is een kwestie van vakmanschap.
 

Vakkennis als solide basis

Om u goed te kunnen helpen, zijn we bij Beter Horen altijd op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van hoorzorg. Onze audiciens volgen de ontwikkelingen op de voet en krijgen geregeld bijscholing en speciale trainingen. Dat is waardevol, ook voor u. Het komt uiteindelijk de kwaliteit van uw gehoor ten goede.
 

Support van de wereldmarktleider

Beter Horen hoort bij de Amplifon Groep, wereldwijd marktleider in persoonlijke hooroplossingen. Dat geeft ons ruimte om permanent te investeren in de expertise van mensen en de kwaliteit van onze apparatuur. Daarbij maken we dankbaar gebruik van de internationale inkoopkracht van het moederbedrijf. En ook daar profiteert u als klant van.
 

Alles in huis voor de juiste diagnose

Alleen de juiste diagnose leidt tot de juiste oplossing. Blijkt uit een eerste hoorscan dat er sprake is van gehoorverlies, dan is de volgende stap altijd een zeer uitgebreide hoortest om uit te zoeken waar het probleem precies zit. Onze audiciens zijn bovendien gecertificeerd voor ‘triage’: zij hebben een extra opleiding gevolgd en mogen zonder verwijzing van kno-arts of audioloog bepalen of u in aanmerking komt voor een hoortoestel of voor een andere luisterhulp. Bij eventuele medische complicaties zal onze audicien u uiteraard altijd doorverwijzen naar een specialist.
 

Alleen het beste is goed genoeg

Het hoortoestel dat wij u adviseren, moet natuurlijk worden ingeregeld om te voldoen aan uw wensen. Het is dus belangrijk dat u vertelt hoe de geluiden bij u binnenkomen. Maar bij Beter Horen gaan we nog een stap verder: de zogenaamde VSM-test. Wanneer u aangeeft dat u een geluid te zacht hoort of misschien als blikkerig ervaart, kunnen wij op een scherm zien waar het probleem precies zit en zo uw toestel nog beter afstellen. Een unieke en zeer geavanceerde methode waarvoor onze audiciens een speciale opleiding krijgen. Met maar één doel: de beste hooroplossing voor u. 
 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Welkom!

Vind een winkel bij u in de buurt.