Proefperiode hoortoestel
 

 

Stap 4> Probeer uw hoortoestel gratis en vrijblijvend

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Daarom mag u uw hoortoestel bij Beter Horen altijd gratis en vrijblijvend een paar weken proberen. Tijdens de proefperiode houdt u nauw contact met uw vaste audicien. Die kent uw situatie, helpt bij het wennen en kan kleine ongemakken direct voor u verhelpen. Denkt u erover om een hoortoestel aan te schaffen? Dan is zo’n proefperiode ideaal. U zit nergens aan vast! Dus wat houdt u nog tegen?


Ervaren is belangrijk

Een hoortoestel gaat gemiddeld 5 jaar mee. Het is dus belangrijk dat u een toestel kiest dat perfect bij u past. Het zou jammer zijn als u het na een tijdje niet meer wilt dragen. Daarom helpen wij u bij het wennen. Het kost nu eenmaal tijd om alle nieuwe geluiden als normaal te beleven. De proefperiode is bij Beter Horen een standaard service. Wij adviseren u om uw hoortoestel zoveel mogelijk te dragen, zodat u het onder alle omstandigheden kunt testen. Een paar weken lang ervaart u hoe u hoort met uw hoortoestel in alle dagelijkse situaties. In het verkeer, op een verjaardag, voor de TV... heeft u tussentijds al wensen of verbeterpunten? Is het geluid te hard of juist te zacht? Kom naar de winkel en we helpen u graag.


Kunt u echt weer beter horen?

Na een aantal weken maken we een afspraak voor een eindcontrole. Dan herhalen we de spraaktest om te controleren of uw gehoor daadwerkelijk is verbeterd. Dan beslist u of u uw hoortoestel wilt blijven dragen. Pas als u helemaal tevreden bent, gaat u over tot aanschaf. En ook daarna kunt u op ons blijven rekenen, want bij Beter Horen zijn onderhoud en nazorg de eerste 5 jaar gratis.


Meld u nu vrijblijvend aan voor de proefperiode

Bent u benieuwd wat een hoortoestel voor uw gehoor kan doen? Wij begrijpen dat u zeker wilt weten dat u een goed toestel koopt. Maak dus gebruik van de mogelijkheid om een A-merk hoortoestel gratis en vrijblijvend een aantal weken te gebruiken. Een mooie manier om kennis te maken met Beter Horen. Oke, ik ga het proberen
Door naar stap 5

Gratis hoortoestel proberen

Bij Beter Horen krijgt u het hoortoestel eerst op proef. Zo kunt u het eerst een tijdje uitproberen om te ervaren hoe het is. En u zit nergens aan vast. Kom dus naar dé hoorspecialist.
Probeer het zelf