Nazorg: 5 jaar lang service en onderhoud

Stap 5> Geniet van beter horen

Onverwachte uitgaven? Niet bij Beter Horen! De meest complete nazorg is de eerste 5 jaar bij de prijs inbegrepen. U komt dus nooit voor financiële verrassingen te staan. Als u eenmaal een hoortoestel heeft, moet dat natuurlijk continu perfect blijven functioneren. Maar hoe netjes u het ook droogt en schoonmaakt, intensief gebruik laat nu eenmaal sporen na. Wilt u goed met uw toestel blijven horen? Profiteer dan van kosteloos onderhoud door dé hoorspecialist.


Uitnodiging voor onderhoud

Het is verstandig om uw toestel jaarlijks zorgvuldig te laten nakijken door uw audicien. U kunt altijd een afspraak maken voor een controle en onderhoudsbeurt. Zo houden we uw hoortoestel samen in topconditie. En zo blijft u er goed mee horen. Houd u wel rekening met kosten voor batterijtjes. Deze worden niet door uw zorgverzekering vergoed.


Ook tussendoor welkom voor service

Zijn er situaties waarin u niet meer helemaal goed hoort? Uw audicien kan er vast wat aan doen. Loop gerust even bij ons binnen of maak een afspraak om uw hoortoestel opnieuw bij te laten afstellen. Ook kunt u bij ons in de winkel terecht voor batterijen en schoonmaakproducten. Zo zorgt u samen met Beter Horen dat uw toestel zo lang mogelijk meegaat.


Wat als er iets kapot gaat?

We doen er alles aan om uw hoortoestel in topconditie te houden. Maar er kan natuurlijk altijd onverhoopt iets beschadigen. Gebeurt dat binnen twee jaar na aanschaf, dan valt het onder de fabrieksgarantie. Uw audicien kan u precies vertellen hoe dit voor u is geregeld. Moeten er buiten de garantie onderdelen worden vervangen, dan bespreken we natuurlijk de eventuele kosten eerst met u.

Terug naar de 5 stappen