Advies (winkel of thuisservice)

Stap 1> Maak een afspraak met onze audicien

Welkom voor een eerlijk advies. Het is zover. U heeft besloten iets te doen aan uw gehoorverlies. Nu is het tijd voor uw eerste stap: het adviesgesprek bij Beter Horen. Welkom!  

Om te beginnen neemt onze audicien uitgebreid de tijd om naar u te luisteren. Wat zijn uw klachten? In welke situaties hoort u minder? Pas als we weten wie u bent en wat u bezighoudt, kunnen we u een persoonlijk hooradvies geven. Neemt u gerust iemand mee. Dat kan prettig zijn, omdat u veel nieuwe informatie krijgt te horen. Hoe lang duurt zo’n eerste gesprek? Dat valt mee. Vaak weet u binnen een half uur al wat u kunt verwachten. En wat de volgende stappen zijn.

U vindt onze winkels door heel Nederland, dus er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Welkom!
 

Met of zonder verwijsbrief

Als u twijfelt over uw gehoor, kunt u gewoon zonder verwijsbrief binnenlopen in een van onze winkels. Is er mogelijk een medische oorzaak, dan gaat u het beste eerst naar een KNO-arts. Denk bijvoorbeeld aan plotseling gehoorverlies, duizeligheid, oorsuizen, ontstekingen, problemen met het trommelvlies of een andere afwijking in het oor. Via uw huisarts krijgt u een doorverwijzing. Blijkt uit onderzoek van de KNO-arts dat u een hoortoestel nodig heeft, dan maakt u daarna een afspraak met Beter Horen. Wij helpen u graag!
 

Audicien aan huis

Is het lastig voor u om naar een van onze winkels te gaan? Dan komt de audicien van Beter Horen toch gewoon naar u! Prettig voor iedereen die niet zo mobiel is. Omdat we de hoortest in uw eigen vertrouwde omgeving doen, kunnen we de oplossing ook helemaal op uw situatie afstemmen. Beter horen begint dan bij u aan de keukentafel. Aarzel niet om een afspraak te maken en bel met onze klantenservice voor beschikbaarheid bij u in de buurt. Lees meer over onze unieke Thuisservice

Door naar stap 2

Stappenplan Beter Horen

Bent u op zoek naar het juiste hoortoestel voor u? Dit informatiefilmpje laat zien dat u hiervoor bij Beter Horen aan het goede adres bent.
Advies? Maak een afspraak met de audicien!