De oplossing van uw hoorprobleem

Mensen met beginnend gehoorverlies twijfelen vaak jaren voordat ze de stap naar een audicien wagen. Misschien loopt u er ook al wat langer mee rond. En overweegt u nu om eens naar uw gehoor te laten kijken. Maar wat komt er dan zoal op uw af? Hoe lang duurt het voordat u beter gaat horen? En waar begint u? Als dé hoorspecialist helpen wij u met de oplossing van uw hoorprobleem in 5 stappen. Vanaf het eerste adviesgesprek tot het hoortoestel waarmee u écht bent geholpen.

Stap 1: maak een afspraak

Beter horen begint met luisteren naar uw vragen, wensen en problemen. Een bezoek aan onze gediplomeerd audicien is daarvoor de beste start. Een doorverwijzing van uw huisarts of KNO-arts is niet nodig, dus loop gerust bij ons binnen. Of beter nog: maak vooraf een afspraak.
lees meer

Stap 2: test uw gehoor

Met onze gratis hoortest weet u in 20 minuten hoe het is gesteld met uw gehoor. Hoort u nog net zo goed als vroeger? Of juist minder? Zo krijgen we al snel een goede indruk van uw situatie en de mate van uw gehoorverlies.
lees meer

Stap 3: vind uw hoortoestel

Om uw gehoorverlies nog nauwkeuriger in kaart te brengen, doen we na de eerste hoortest een uitgebreid hooronderzoek. Op basis van de resultaten en een uitgebreide vragenlijst kiest u zo samen met uw audicien het hoortoestel dat het beste bij u past.
Lees meer

Stap 4: ervaar hoe het voelt

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Daarom mag u een hoortoestel bij Beter Horen altijd gratis en vrijblijvend een paar weken proberen. Zonder kosten en zonder verplichtingen. Tijdens de proefperiode helpt uw audicien u bij het wennen. Kleine ongemakken worden direct opgelost.
Lees meer

Stap 5: geniet van beter horen

Bent u helemaal tevreden over uw hoortoestel? Pas dan gaat u over tot aankoop. Bij Beter Horen zijn service en nazorg de eerste 5 jaar inbegrepen. U komt dus nooit voor financiële verrassingen te staan. Samen houden we uw hoortoestel in topconditie.
lees meer