Beter Horen korting Seniorenvoordeelpas.nl

Maak een afspraak en geniet van extra voordeel

Maak nu een afspraak bij Beter Horen voor een hoortest. Alle leden van Seniorenvoordeelpas.nl genieten nu namelijk van extra voordeel. Indien u in aanmerking komt voor een hoortoestel, dan mag u dit bij Beter Horen sowieso al kosteloos een tijdje uit proberen. Bent u tevreden met het toestel? Dan krijgt u naast de standaard 5 jaar gratis nazorg van Beter Horen nu ook één gratis verzekering* ter waarde van €65,- voor uw toestel gedurende deze 5 jaar. Maak daarom nu geheel vrijblijvend een afspraak voor een hoortest en kom in aanmerking voor deze speciale aanbieding voor Seniorenvoordeelpas.nl leden.
 De unieke voordelen van Beter Horen
Ik wil een vrijblijvende hoortest

Ja, ik wil graag een hoortest en kom in aanmerking voor 5 jaar gratis verzekering van mijn hoortoestel.

Vul svp uw voornaam in
Vul svp uw achternaam in

*U maakt gebruik van de uitstekende polisvoorwaarden die Beter Horen voor al haar klanten collectief bij verzekeraar Zurich Insurance PLC heeft afgesloten. 
Concreet betekent het woord ‘gratis’ dat Beter Horen de normaliter door haar klanten te betalen premie ad €65,- (inclusief assurantiebelasting) voor haar (eigen) rekening neemt. De hoortoestelverzekering geldt voor één hoortoestel. In het geval van aanschaf van twee toestellen met bijbehorende verzekeringen wordt gedurende deze actie in de praktijk €65,- in mindering gebracht op de te betalen premie. In een voorkomend geval hanteert Beter Horen het eigen risico bij aanschaf van een vervangend hoortoestel, zoals vermeld in de polisvoorwaarden die u ontvangt bij het afsluiten van de verzekering. Klik hier voor meer informatie.