Naar homepagina
NL
 Hoorplezier door Maatwerk - Beter Horen

Hoorplezier door Maatwerk

Een lekker muziekje luisteren in de auto, een goed concertbezoeken, genieten van de geluiden van de natuur én saxofoon spelen. Meneer de Jong heeft nogal wat uiteenlopende hoorwensen. Maar dit is geen punt voor Beter Horen, wij kunnen elk toestel precies zo  afstemmen dat het aan de meest uiteenlopende eisen voldoet. Ook benieuwd naar wat ons maatwerk voor u kan betekenen? Maak dan snel een afspraak, want beter horen begint bij Beter Horen! 

Prijsvraag

Wij zijn erg trots op onze nieuwe TV commercial, leuk dat u hem ook bekijkt! Voor de oplettende kijkers hebben we weer een leuke prijsvraag bedacht. Een gedeelte van de TV Commercial speelt zich af in een theater in een stad in Nederland. Herkent u het theater en weet u in welke stad het ligt? Dan maakt u kans op een Kunst en Cultuurkaart t.w.v. €50,-!

Indien u het antwoord weet kunt u dit per e-mail sturen naar prijsvraag@beterhoren.nl . Vermeld het antwoord in het onderwerp en uw contactgegevens (naam, adres en telefoonnummer) in het e-mailbericht. Stuur uw antwoord in vóór 30 september.

Let op: deze actie is nu afgelopen. Het juiste antwoord was: de Leidse Schouwburg. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.