De Amplifon Groep

 

Beter Horen is onderdeel van de Amplifon Groep, een internationaal concern en wereldwijd marktleider in het aanbieden van gepersonaliseerde hooroplossingen, zoals hoortoestellen.

In Nederland bestaat de Amplifon Groep uit:

  • Beter Horen: al ruim 100 jaar dé hoorspecialist van Nederland
  • Comfoor: zet zich in voor gehoorbescherming (ook otoplastieken op maat) en gehoorverbetering
  • EmiD: de totaalleverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur
     

Amplifon Groep wereldwijd nummer 1

De Amplifon Groep is wereldwijd marktleider in persoonlijke hooroplossingen. Het hoofdkantoor van het concern staat in Milaan (Italië). Overal ter wereld zijn er hoorwinkels die onder de Amplifon-vlag werken. 
 

Onze klanten profiteren van wereldwijde ervaring

Sinds 2001 behoort Beter Horen tot de deskundige Amplifon Groep. Naast Italië en Nederland zijn er vestigingen in onder meer Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, India, Egypte, Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Portugal, Hongarije en Duitsland. Een grote organisatie dus, met enorm veel kennis en ervaring op het gebied van slechthorendheid, hoortoestellen, audiciens en aanvullende persoonlijke hooroplossingen. U als klant van Beter Horen profiteert daar ten volle van.
 

Gegarandeerde kwaliteit

De audiciens en medewerkers van Beter Horen worden deskundig opgeleid. Zij selecteren voor u de beste producten voor de juiste prijs. Die kwaliteit wordt al onze klanten gegarandeerd door onze StAr-certificatie.
 

Twijfels over uw gehoor?

In onze hoorwinkels vertellen onze deskundige medewerkers u graag meer over onze hooroplossingen op maat. U kunt ook gratis uw gehoor laten testen of bijvoorbeeld uitleg krijgen over onze vele hoortoestellen en aanvullende accessoires op maat.