Gehoorbescherming (op maat)

Waarom oordoppen?

Wist u dat geluiden vanaf 80 dB al schadelijk kunnen zijn voor uw gehoor? Dat staat gelijk aan het geluidsniveau van een grasmaaier of een drukke weg. Grote kans dat u regelmatig wordt blootgesteld aan geluiden die dat niveau ontstijgen. Op het werk, tijdens het klussen of door harde muziek. Wanneer uw gehoor eenmaal beschadigd is, wordt dat niet meer beter. Daarom is goede gehoorbescherming onmisbaar!

Gehoorbescherming op maat

Met onze op maat gemaakte oordoppen bent u verzekerd van optimale bescherming van uw gehoor. Door het speciale maatwerk sluiten de oordoppen uw oren volledig af. U kunt daarbij nog wel genieten van de geluiden die u graag wilt horen. 

Maak direct een afspraak

Maatwerk gehoorbescherming

Stapt u liever op de motor of in het zwembad? En luistert u liever naar het gezoem van uw boormachine of naar een stevige gitaarsolo? Iedere situatie vraagt om een unieke oplossing. Die bieden we u graag als u zoekt naar uw perfecte setje oordoppen.

Daarom beginnen we met een afdruk van uw oren. Uw op maat gemaakte gehoorbescherming moet uiteraard perfect passen. Ook zorgen we ervoor dat het juiste filter geplaatst wordt. Daardoor kunt u blijven genieten van een fantastisch live-concert, maar dan zonder uw oren te beschadigen. 

Dankzij de perfecte pasvorm hebben de oordoppen een hoog draagcomfort. Geen pijnlijke gehoorgang meer dus. En omdat we alleen met de beste materialen werken, gaan onze op maat gemaakte oordoppen vaak een stuk langer mee dan de standaard setjes.

Nu 25% korting op gehoorbescherming op maat

Profiteer nu van onze tijdelijke actie. We geven t/m 25 juni liefst 25% korting weg op alle oordoppen op maat. Maak snel een afspraak in de winkel!

Maak een afspraak
De voordelen van maatwerk gehoorbescherming Meer informatie

Gehoorbescherming voor iedere situatie

Wij bieden diverse typen gehoorbescherming. Welke oordoppen passen bij u?

Oorkappen voor kinderen

Naast oordoppen voor kinderen, bieden wij ook oorkappen. Ideaal voor gehoorbescherming tijdens luidruchtige evenementen (zoals de kermis). Daarnaast zijn de oorkappen vaak een grote hulp bij het concentreren op huiswerk.

Lees meer
oorkappen

Bestel Pluggerz gehoorbescherming

In onze webshop kunt u ook direct onze Pluggerz uni-fit oordoppen bestellen.

Benieuwd of uw gehoor nog optimaal is? Kom langs voor een hoortest

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel