Hoortoestel verzekering

 

Hoe goed u en wij ook voor uw hoortoestel zorgen, we kunnen niet alle risico’s uitsluiten. Een hoortoestel kan zoekraken, beschadigen en zelfs gestolen worden. Vervelend genoeg, maar met onze vervangingsverzekering blijft het ongemak beperkt. Met onze hoortoestelverzekering blijft u altijd beter horen.


Vijf jaar lang verzekerd

Met de vervangingszekering van Beter Horen is uw hoortoestel tot vijf jaar lang verzekerd. Bij verlies, diefstal of onherstelbare schade krijgt u snel weer hetzelfde type of een technisch gelijkwaardig toestel. Natuurlijk stellen we uw nieuwe toestel weer in volgens uw wensen. Zo hoeft u niet opnieuw te wennen. En blijft u op dezelfde manier van geluid genieten. Overigens kunt u ook een luisterhulp verzekeren, zoals een TV beugel. Lees meer over de kosten en de uitkering.


Verlies, schade of diefstal... wat nu?

Bij diefstal en verlies is er een proces-verbaal nodig om uw schade te claimen. Doe daarom eerst aangifte bij de politie. Meld het ook meteen bij uw audicien, dan gaan wij voor u aan het werk. Uw audicien zorgt direct voor het aanmeten van uw nieuwe hoortoestel. En natuurlijk regelt Beter Horen de afhandeling en vergoeding via uw verzekering. Daar heeft u geen omkijken naar. Wel belangrijk: geef de schade ook meteen op aan uw inboedel- of reisverzekering. Krijgt u daar een uitkering van? Dan gaat deze vóór op de vergoeding van uw vervangingsverzekering en krijgt u dus alleen een vergoeding van deze andere verzekering.


U heeft nog geen vervangingsverzekering?

Heeft u wel een hoortoestel maar nog geen verzekering? Dan kunt u tot vijf jaar na de aanschaf alsnog een verzekering afsluiten. De verzekering gaat namelijk in vanaf de datum van aankoop en heeft een looptijd van 5 jaar. De premie blijft ongewijzigd, het is dus aan te raden de verzekering kort na aanschaf af te sluiten. Overigens geldt deze verzekering alleen voor hoortoestellen gekocht bij Beter Horen en moet u de hoortoestellen kunnen laten zien voordat de verzekering kan worden afgesloten.


Schade melden of verzekering afsluiten?

Wilt u een schade melden? Of een vervangingsverzekering afsluiten? Wij helpen u graag. Bel onze Klantenservice (0800 – 0200 159) of kom naar een winkel bij u in de buurt.

Video vervangingsverzekering

Deze video legt uit hoe de vervangingsverzekering voor uw hoortoestel eruit ziet. Met de vervangingszekering van Beter Horen is uw hoortoestel tot vijf jaar lang verzekerd. Bij verlies, diefstal of onherstelbare schade krijgt u snel weer hetzelfde type of een technisch gelijkwaardig toestel.
Vragen? Neem contact met ons op!