Hoortoestel vervangen

 

Draagt u een hoortoestel maar merkt u toch dat u niet alles even goed hoort? Of heeft u inmiddels andere wensen? Het kan ook zijn dat uw toestel inmiddels aan vervanging toe is. Ontdek welke mogelijkheden er zijn om de komende jaren te blijven genieten van mooie geluiden.  

Opnieuw de beste hooroplossing kiezen 
De afgelopen tijd heeft u kunnen ervaren hoe u beter hoort met uw hoortoestel. Er kunnen verschillende aanleidingen voor u zijn om eens te kijken naar een andere hooroplossing. Wij denken graag met u mee. Er zijn zoveel mogelijkheden! Voorop staat dat u weer kiest voor een toestel dat past bij uw leven. Kom daarom naar Beter Horen voor een adviesgesprek of om opnieuw een hoortest te doen.

Laat u verrassen door de nieuwste technieken
De techniek op het gebied van hoorzorg staat natuurlijk niet stil. En daar kunt u als klant van Beter Horen van profiteren. Wij kunnen u alles vertellen over de nieuwste ontwikkelingen. Zoals de LiNX2 die u draadloos met uw smartphone bedient. De geluidskwaliteit is superieur en makkelijk af te stemmen op wisselende situaties. Ook kunt u telefoongesprekken en muziek direct via uw hoortoestel beluisteren. Nog een extra voordeel voor dit toestel; er geldt fiscaal voordeel.

De regels over een vergoeding
Draagt u op dit moment een hoortoestel die vergoed is door uw zorgverzekeraar? Dan heeft u 2 keuzes; u zoekt een nieuw hoortoestel die niet hoeft te voldoen aan de regels van het hoorprotocol. U heeft dan maximale keuzevrijheid, kunt eerder een nieuw hoortoestel uitzoeken en de aanschaf van het hoortoestel gaat niet ten koste van het eigen risico. De andere mogelijkheid is weer een hoortoestel te dragen die aan de richtlijnen voldoet die de zorgverzekeraars opstellen. In dat geval controleren we eerst of uw huidige toestel nog voldoet. En of er sprake is van toegenomen gehoorverlies. Blijkt dat het geval, dan adviseren wij u uiteraard over een nieuwe oplossing. U heeft recht op vergoeding wanneer uw huidige gehoorapparaat na tenminste vijf jaar niet meer de versterking biedt die u nodig heeft. Ook als u geen klachten heeft, is het trouwens verstandig om uw gehoor eens in de vijf jaar te laten testen.
 

Bereken direct uw vergoeding 
Vind een winkel bij u in de buurt 
 

Video vervangingsverzekering

Deze video legt uit hoe de vervangingsverzekering voor uw hoortoestel eruit ziet. Met de vervangingszekering van Beter Horen is uw hoortoestel tot vijf jaar lang verzekerd. Bij verlies, diefstal of onherstelbare schade krijgt u snel weer hetzelfde type of een technisch gelijkwaardig toestel.
Vragen? Lees meer over de vervangingsverzekering.