image

De nieuwste hoorinnovatie: ReSound LiNX Quattro

Natuurlijke geluidsbeleving, zeer heldere spraakweergave en leverbaar als oplaadbare versie

Een hoortoestel is allang niet meer een simpel versterkertje. De huidige generatie hoorapparaten laten zich beter typeren als draagbare supercomputers. De splinternieuwe LiNX Quattro™ van GN ReSound valt met zijn krachtige interne processor zeker in deze categorie. De geavanceerde chip in dit toestel kan geluiden twee keer zo snel verwerken als het vorige model, en dat merkt u.

Superieure geluidskwaliteit

Deze krachtige computerchip zorgt ervoor dat dit hoortoestel een ongeëvenaard frequentiebereik heeft. Zo is er meer ruimte voor hoge en lage tonen, en zijn zowel harde als zachte geluiden veel voller waar te nemen. Geluiden komen binnen in het gehoor met alle bijbehorende dynamiek, ritme en klankkleur. Ook is het zogeheten spraakverstaan zeer helder.

Het ruime bereik zorgt er ook voor dat het in rumoerige omgevingen makkelijker wordt u te concentreren op het juiste geluid, zonder dit compleet te isoleren. Het achtergrondgeluid blijft, maar vermoeit u niet.

Direct audio streamen naar het toestel

Ook leuk: met deze toestellen kunt u direct vanaf uw smartphone en de meeste audio apparatuur geluid streamen. De toestellen zijn geschikt voor iPhone en zijn voorbereid op de nieuwste Android telefoons. Zo kunt u dus nog meer van muziek genieten, een spannende film beter horen of een helder telefoongesprek op beide oren voeren. En wat dacht u van lekker achterover leunen met een goed luisterboek? De mogelijkheden zijn eindeloos.

De meest betrouwbare accu

Een ander voordeel is dat dit toestel verkrijgbaar is in een oplaadbare versie. Met één keer opladen gaat het toestel 30 uur mee. En als 50% van de tijd geluid rechtstreeks gestreamd wordt naar de toestellen, dan gaan ze alsnog 24 uur mee. Bovendien is de oplader uitermate snel: al na 10 minuten gaan de apparaatjes weer 3 uur mee, en binnen 3 uur zijn ze zelfs helemaal opgeladen. Wanneer zelf volledig opgeladen, kan de oplader ook onderweg gebruikt worden om de toestellen tot driemaal van een volle accu te voorzien zonder tussentijdse aansluiting op het elektriciteitsnet. Wel zo praktisch.

Dit hoortoestel combineert dus de nieuwste technologieën op hoorgebied: de mogelijkheid om audio direct te streamen naar de toestellen, een ongeëvenaarde natuurgetrouwe weergave van geluid en een accu die tot wel 30 uur meegaat. En dit alles in een discreet en stijlvol jasje. Bent u nieuwsgierig geworden? Het best kunt u dit toestel zelf ervaren in een van onze winkels.

 

De ReSound LiNX Quattro™ combineert superieure geluidsweergave en ultiem gebruiksgemak!

Wilt u dit revolutionare LiNX Quattro toestel zelf ervaren? Wees er snel bij en maak een vrijblijvende afspraak!