Phonak Belong onzichtbare hoortoestellen met moderne hoortechnologie

Wij presenteren het kleinste hoortoestel ooit, sterker nog in het oor is het hoortoestel onzichtbaar. Het is prettig te dragen door de op maat gemaakte pasvorm en het ultralichte gewicht. De Phonak Belong hoortoestellen zijn gemaakt met moderne hoortechnologie in een klein design. 


Dit onzichtbare hoortoestel past perfect in uw oor

Kiest u voor dit toestel? Dan maken wij een afdruk van uw oren. Die afdruk gebruiken wij om uw persoonlijke hoortoestel te maken. Zo krijgt uw hoortoestel een perfecte en discrete pasvorm, speciaal gemaakt voor uw oren. 

Betere hoorprestaties waar u het nodig hebt

Deelnemen aan een uitje in een lawaaiige omgeving, rustig een gesprek voeren of luisteren naar uw favoriete muziek. Dit hoortoestel zorgt voor de beste hoorprestaties. Dit hoortoestel legt de focus bijvoorbeeld op 1 stem. Zo hoort u ook goed in een rumoerige omgeving. 

U hoeft zelf niets in te stellen

Geluid is overal en het verandert voortdurend, afhankelijk van waar u bent. Dit maakt luisteren een echte uitdaging. Dit nieuwe hoortoestel scant zelf de omgeving en past zich automatisch aan. Het maakt niet uit waar u bent of wat u doet. Dit hoortoestel vereenvoudigt uw leven.

De Phonak Belong van titanium; supersterk en ultralicht

Titanium is een sterk en licht metaal. De Phonak Virto Belong is gemaakt van titanium en is daardoor 26% kleiner dan zijn kunststof voorganger. Het hoortoestel, dat u in het oor draagt, is vrijwel onzichtbaar. Dankzij het materiaal is dit hoortoestel ook water- en stofbestendig.  

Fiscaal voordeel

De Phonak Audéo Belong is een hoortoestel uit het topsegment. Het is niet opgenomen in het ZN-hoorprotocol. Hoortoestellen uit het topsegment vallen buiten de vergoeding door zorgverzekeraars. De kosten zijn vaak wél aftrekbaar van de belasting.

Moderne hoortechnologie in klein design met de
Phonak Virto Belong hoortoestellen.

 

Phonak Belong hoortoestellen met Autosense OS -
U zet uw hoortoestel aan en geniet!