image

Ultieme geluidsbeleving op een oplaadbare accu

De vrijheid van ultieme geluidsbeleving

Spelen met uw kleinkinderen, genieten van een concert of deelnemen aan een vergadering. U wilt blijven genieten van geluid. U wilt zich niet aanpassen aan een hoortoestel. Dat moet zich aanpassen aan uw leven.

U geniet met de Phonak Belong van een optimale geluidskwaliteit. Dit hoortoestel geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Zonder u beperkt te voelen door uw gehoorverlies. Deze toestellen passen zich naadloos en vanzelf aan elke omgeving aan.

Een hoortoestel dat zich aan u aanpast

Een gesprek, een telefoontje of een concert. U wilt in die situaties niet bezig zijn met het aanpassen van uw hoortoestel. U wilt horen, luisteren en genieten. De Phonak Belong heeft een uniek besturingssysteem. Dat systeem voelt de luisteromgeving constant aan. En het past het hoortoestel perfect aan, met meer dan 200 afzonderlijke instellingen. U zet uw Phonak-hoortoestel aan en geniet!

Nooit meer gedoe met batterijtjes

Als u een hoortoestel heeft weet u; de meeste hoortoestellen werken op batterijen. Die gaan gemiddeld 1 week mee. Dan moet u ze vervangen. Vaak wel wat gedoe met zulke kleine batterijtjes in het toestelletje.

U heeft nooit meer gedoe met batterijtjes met de Phonak Belong-Rechargeable. Dit is het eerste hoortoestel met een oplaadbare accu. Zo heeft u 24 uur hoorgenot op één accu, en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over of uw batterijtjes nog wel voldoende opgeladen zijn!

Ook als u niet direct in de buurt van een stroombron bent kunt u dit hoortoestel opladen met de apart verkrijgbare accupack.

 

 

 

 

 

 

Meerdere varianten

De Phonak Belong is verkrijgbaar in meerdere varianten. De Bolero is een zogenaamd AHO toestel, dat achter-het-oor gedragen wordt. Ook de Naída wordt achter het oor gedragen en is speciaal ontwikkeld voor een hogere versterkingsbehoefte. Bij de Audéo zit de luidspreker in de gehoorgang, de zogeheten receiver-in-canal (RIC). Voor kinderen is er de speciale 'Sky' pediatrics lijn.

Fiscaal voordeel

De Phonak Belong is een hoortoestel uit het topsegment. Het is niet opgenomen in het ZN-hoorprotocol. Hoortoestellen uit het topsegment vallen buiten de vergoeding door zorgverzekeraars. De kosten zijn vaak wél aftrekbaar van de belasting.

 

Phonak Audéo Belong; 24 uur hoorgenot op één accu

Een hoortoestel dat zich aan u aanpast. En 24 uur hoorgenot op één accu biedt. U heeft het allemaal met de Phonak Audéo Belong Rechargeable.


Phonak Audéo Belong; high tech horen

AutoSense OS is het geavanceerde besturingssyteem van Phonak dat zich automatisch instelt op iedere luistersituatie.