image

Hoortoestellen in alle soorten

Welk hoortoestel past bij u?

Bij Beter Horen vindt u hoortoestellen in alle soorten, maten en merken. Samen vinden we altijd een oplossing die past bij uw gehoorverlies en uw persoonlijke wensen.

Een hoortoestel is maatwerk. Om u goed te adviseren, willen we eerst meer van u weten. Wat is de mate van uw gehoorverlies? De vorm van uw gehoorgang? In welke situaties heeft u het meeste moeite met horen? Heeft u al ervaring met een hoortoestel? En zijn er andere zaken om rekening mee te houden? Op basis van uw situatie vinden we het hoortoestel waarmee u echt geholpen bent.

Indeling per type hoortoestel

Achter het oor (AHO), in het oor (IHO) of volledig in de gehoorhang (CIC): welk type hoortoestel past het beste bij u? Samen komen we altijd tot de juiste keuze.
LEES MEER

Indeling naar luistersituaties

Om tot de juiste keuze voor een hoortoestel te komen, is het belangrijk dat u samen met de audicien vaststelt in welke luistersituaties u last heeft van gehoorverlies. Luistersituaties hebben te maken met de persoonlijke levensstijl. In welke luistersituaties ervaart u hinder van uw gehoorverlies? We onderscheiden drie verschillende luistersituaties.
LEES MEER

Bluetooth hoortoestellen

Naast alle A-merk hoortoestellen die uw zorgverzekeraar vergoedt, vindt u bij Beter Horen ook het topsegment. Slimme modellen die communiceren met uw smartphone.
LEES MEER

Oplaadbare hoortoestellen

Het vervangen van batterijen bij een hoortoestel blijft een steeds terugkerende handeling. Bij Beter Horen hebben we echter ook de laatste oplaadbare modellen.
LEES MEER

Onzichtbare hoortoestellen

Er bestaan hoortoestellen die zo klein zijn, dat er niets van te zien is. Of zo’n toestel ook voor u geschikt is? Vraag uw audicien naar de mogelijkheden.
LEES MEER

Onderhoud

Een hoortoestel is een sterk staaltje technisch vernuft en een kostbaar bezit. Daar bent u zuinig op. Met onze praktische oplossingen houdt u uw hoortoestel in topconditie.
LEES MEER