Tot 100% vergoeding?

De vergoeding van uw verzekering, uw eigen risico, de eigen bijdrage... wat u uiteindelijk moet betalen bij de aanschaf van een hoortoestel, is geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie en kan soms ingewikkeld zijn. In veel gevallen kan de vergoeding echter oplopen tot wel 100%! Onze audiciens informeren u graag over naar de mogelijkheden.

Meer weten?
Maak nu een afspraak!
Vul uw naam in
Vul een juist telefoonnummer in
De checkbox is verplicht
Uw telefoonnummer wordt éénmalig gebruikt om een afspraak te maken. Liever eerst zelf berekenen wat uw vergoeding is?

Wij werken samen met álle verzekeraars

  • Iedereen is welkom
  • Unieke contracten

Deskunige audiciens
met StAr certificering

  • Goede nascholing
  • Unieke Beter Horen Academy

Altijd een gratis proefperiode

  • Geheel vrijblijvende proefperiode
  • 5 jaar gratis service & nazorg

Bereken de kosten met onze Rekentool

Als u bij Beter Horen langs komt, zoeken wij eerst zorgvuldig uit hoe het er voorstaat met uw gehoor. Met een uitgebreide hoortest meten we precies hoe het met uw gehoor gesteld is. Dit duurt zo’n 20 minuten. Uw audicien neemt bovendien alle tijd voor een uitgebreide persoonlijke kennismaking. Om te horen wat uw wensen zijn en u te adviseren over een passende aanpak van uw gehoorverlies.

Ga naar de rekentool
 

Test de beste hoortoestellen

Van haast onzichtbare toestellen tot oplaadbare gehoorapparaatjes met bluetooth: wij zorgen er altijd voor dat we de laatste toestellen in huis hebben en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Samen met onze audicien kiest u het juiste toestel en vervolgens mag u de hoortoestellen een aantal weken op proef dragen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Zo kunt u echt goed ervaren of het de juiste keuze voor u is voor uw ultieme hoorplezier op maat.

Een hoortoestel uitproberen
 

Altijd gediplomeerde experts

Beter Horen heeft meer dan 100 jaar ervaring als hoorspecialist. Stapt u onze winkel binnen, dan weet u bovendien zeker dat er altijd een StAr-gediplomeerde audicien aanwezig is. Dat is een waarborg voor de hoogste kwaliteit. En omdat wij veel waarde hechten aan een persoonlijke band, heeft u bij ons altijd uw vaste audicien. Die is bekend met uw specifieke situatie.

Onze audiciens