hoortoestellen en hooraccessoires

Waarschuwingssystemen

Wekker, deurbel of rookmelder voor slechthorenden

Met de waarschuwingssystemen van Beter Horen mist u niets. Lichtflitsen of trillingen laten u bijvoorbeeld weten dat er wordt aangebeld, dat uw telefoon gaat, dat de baby huilt of dat er een rookmelder afgaat. Voor elke toepassing is er een handig systeem.

Wek- en waarschuwingssystemen werken met een zender en een ontvanger. De ontvanger kan bestaan uit een flits- of een trilsysteem. U kunt deze gewoon meenemen als u even naar boven gaat of de tuin in loopt. Onze systemen zijn er voor mensen met én zonder hoortoestel.

Brand- en Rookmelders

Brand of rook in huis? Onze rookmelders laten het u luid en duidelijk horen, zodat u er op tijd bij kunt zijn. Een veilig idee. Dit product kunt u bekijken en kopen bij een Beter Horen winkel bij u in de buurt.
Maak een afspraak

Bellman deurbelzenders

Heel vervelend als er iemand bij u voor de deur staat, zonder dat u de deurbel hoort. Met onze deurbelzenders is dat verleden tijd. Dit product is te koop bij een Beter Horen winkel bij u in de buurt.
Maak een afspraak

iLuv SmartShaker2

Een portable draadloze trilschijf voor op reis. Ideaal voor mensen die hun smartphone willen gebruiken als een wekker of timer, maar die een sterkere trilling nodig hebben dan de ingebouwde trilling in de smartphone.

  • -Te gebruiken in combinatie met smartphone als wekker of timer
  • -Geluid- en trilalarm met meerdere alarminstellingen voor zware slapers, slechthorend en doven mensen.
  • -Eenvoudige bediening via een gratis en eenvoudig te gebruiken app, beschikbaar voor Apple iOS en Android.
  • -Ook verkrijgbaar in zwart.
  • -Prijs € 39,95

Bestel online

iLuv SmartShaker2