global images amplifon

Andere hooroplossingen

Een oplossing voor elke situatie

Beter Horen brengt geluid weer tot leven met hooroplossingen die voor u op maat gemaakt zijn. Dat kan een hoortoestel zijn, maar ook een accessoire of luisterhulp waarmee u de dagelijkse geluiden goed kunt blijven horen. 

Wakker worden door een lichtflits? De televisie alleen voor ú wat harder? Een waarschuwing als de deurbel gaat? Of een telefoon die extra hard kan? Hier vindt u al onze accessoires op een rij. Ook komt u vanuit de zorgverzekering in aanmerking voor een vergoeding voor bepaalde hoorhulpmiddelen. Bekijk uw polis of vraag het een van onze audiciens. 

Hulp bij gesprekken

Heeft u soms moeite om een gesprek goed te volgen? Bijvoorbeeld tijdens een vergadering of bij een etentje? Bij Beter Horen vindt u verschillende hulpmiddelen die het geluid versterken.
Bekijk alle oplossingen

Hulp bij tv-kijken

Lastig om de tv of radio te verstaan? Met onze hooraccessoires bepaalt u zelf het volume, zonder dat uw huisgenoten daar last van hebben. Los te gebruiken of samen met een hoortoestel..
Lees meer

Hulp bij wakker worden

Thuis of op reis, met de wekkers van Beter Horen verslaapt u zich nooit meer. Ze kunnen flitsen, trillen en werken ook in combinatie met een waarschuwingssysteem.
Bekijk onze wek- en waarschuwingsoplossingen

Hulp bij bellen

Met onze speciale telefoons behoren moeizame gesprekken tot het verleden. Dankzij de ingebouwde versterker verstaat u alles weer goed. Het volume past u naar wens aan.
Bekijk onze telefoons voor slechthorenden