Deskundig advies bij Beter Horen
 

Alle expertise voor de beste hoorzorg

Van de hoorspecialist met meer dan 100 jaar ervaring mag u natuurlijk de beste hoorzorg verwachten. Wij investeren continu in mensen en middelen, om een oplossing te bieden waarmee onze klanten écht geholpen zijn. Maar we beloven nooit meer dan mogelijk is. Iedereen krijgt een eerlijk advies. Ook dat is een kwestie van vakmanschap.
 

Vakkennis als solide basis

Om echt goed te kunnen helpen, zijn we bij Beter Horen altijd op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van hoorzorg. Onze audiciens volgen de ontwikkelingen op de voet en krijgen geregeld bijscholing en speciale trainingen.
 

We horen bij de wereldmarktleider

Beter Horen maakt deel uit van de Amplifon Groep, wereldwijd marktleider in persoonlijke hooroplossingen. Dat geeft ons ruimte om permanent te investeren in de expertise van mensen en de kwaliteit van apparatuur. We maken dankbaar gebruik van de internationale inkoopkracht van het moederbedrijf. En daar doen klanten natuurlijk ook hun voordeel mee.
 

Alles in huis voor de juiste diagnose

Alleen de juiste diagnose leidt tot de juiste oplossing. Blijkt uit een eerste hoorscan dat er sprake is van gehoorverlies, dan is de volgende stap een uitgebreide hoortest om uit te zoeken waar het probleem precies zit. Onze audiciens zijn bovendien gecertificeerd voor ‘triage’: zij hebben een extra opleiding gevolgd en mogen zonder verwijzing van kno-arts of audioloog bepalen of iemand in aanmerking komt voor een hoortoestel. Bij eventuele medische complicaties zal de audicien uiteraard altijd doorverwijzen naar een specialist.
 

Alleen het beste is goed genoeg

Het hoortoestel dat wij adviseren, moet natuurlijk worden ingeregeld om te voldoen aan de individuele wensen. Het is dus belangrijk dat wij weten hoe geluiden precies binnenkomen. Maar bij Beter Horen gaan we nog een stap verder: de zogenaamde VSM-test. Klinkt een geluid te zacht of blikkerig? Dan kunnen wij op een scherm zien waar het probleem precies zit en zo het toestel nog beter afstellen. Een unieke en zeer geavanceerde methode waarvoor onze audiciens een speciale opleiding krijgen. Met maar één doel: de beste hooroplossing.

Uitleg over het audiogram

Wanneer u een hoortest doet in een Beter Horen winkel maakt de audicien een toonaudiogram van uw gehoor. Maar wat is een audiogram en hoe moet u deze lezen? Deze video legt dat uit.
Afspraak maken gratis gehoortest in de winkel