Unieke thuisservice van Beter Horen
 

De audicien komt graag langs

Kan uw partner, vader of moeder niet naar ons komen? Nodig de audicien dan gewoon ter plekke uit. Wij vinden dat iedereen recht heeft op de allerbeste hoorzorg. Speciaal voor mensen die niet zo mobiel zijn, heeft Beter Horen daarom de Thuisservice.
 

In een vertrouwde omgeving

Ontspannen in de eigen omgeving op een moment dat het uitkomt. Dat is wel zo prettig. Maar er is nog een groot voordeel. Bij de hoortest en het afstellen van het hoortoestel houdt de audicien meteen rekening met de verschillende luistersituaties waar iemand in huis mee te maken heeft.
 

Hoe zit het met de kosten?

Is de klant lid van een thuiszorgorganisatie waar Beter Horen mee samenwerkt, dan komt de audicien gratis langs. Anders rekenen we een vergoeding van € 30 per bezoek. Het is aan te raden om even te informeren bij de zorgverzekeraar. Sommige maatschappijen hebben aparte vergoedingen voor de aanschaf van een hoortoestel via de Thuisservice.
 

Bel 0800 – 0200 159 voor een afspraak

Aarzel niet om een afspraak te maken en bel met onze klantenservice voor beschikbaarheid bij u in de buurt. De audicien neemt alle apparatuur mee die nodig is voor een professionele hoortest.