StAr audicien
 

Altijd een StAr-gediplomeerd audicien

Wat is belangrijk bij de keuze van een hoorspecialist? Heel eenvoudig: het StAr-keurmerk. Bij Beter Horen werken uitsluitend gediplomeerde audiciens die voldoen aan de strenge normen van de Stichting Audicienregister (StAr).
 

Vertrouw op het StAr-keurmerk

Een StAr-audicien beschikt over een afgeronde vakopleiding en volgt regelmatig bijscholingscursussen. Onze audiciens werken volgens de voorschriften van de Stichting Audicienregister. En zijn dus als geen ander gespecialiseerd in het stellen van de diagnose en het aanmeten van een hoortoestel. Een hele geruststelling.
 

Elke klant een vaste audicien

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke band met onze klanten. Daarom heeft iedereen bij ons een vaste audicien. Die is bekend met de situatie en vertaalt persoonlijke wensen in praktische oplossingen. Dat kan een hoortoestel zijn, maar ook een ander hulpmiddel. Bovendien is de audicien er ook voor uitgebreide service en onderhoud.
 

Advies over vergoeding van kosten

Beter Horen werkt volgens het hoorprotocol van de zorgverzekeraars. Dat is niet alleen een extra waarborg voor constante kwaliteit, maar betekent ook dat onze klanten in aanmerking kunnen komen voor vergoeding van de kosten. De audicien kan er alles over vertellen. Zo zorgen we dat uw partner of ouder naar huis gaat met een hoortoestel dat voldoet aan alle wensen.
 

Kennismaken met een audicien?

Welkom in een winkel bij u in de buurt.

Van hoortest tot hooroplossing

In deze video ziet u hoe een traject verloopt van iemand die twijfelt over zijn gehoor, vervolgens bij Beter Horen een hoorscan en hoortest doet en tot slot een hoortoestel krijgt.
Maak een vrijblijvende afspraak met onze audicien