image

Onzichtbaar hoortoestel

Ontdek nu het kleinste gehoorapparaat

Uit onderzoek blijkt dat de zichtbaarheid van een hoortoestel soms een reden is tot uitstel. Hoort u dat argument ook wel eens in uw omgeving? Dan is het goed te weten dat er nu ook onzichtbare hoortoestellen bestaan. Bij veel mensen leeft nog altijd het idee dat een hoortoestel een opvallend groot ding is. Daar schrikken ze van terug. Heel begrijpelijk. Maar dankzij nieuwe technieken worden die toestellen steeds kleiner. Soms zelfs zo klein, dat je er niets meer van ziet. Er is dus geen reden meer om met gehoorverlies rond te blijven lopen.
 

Is zo’n klein hoortoestel geschikt voor iedereen?

Voordat we nu te hoge verwachtingen scheppen: zo’n onzichtbaar toestel in het oor is niet voor iedereen weggelegd. In het algemeen geldt: hoe meer gehoorverlies, hoe meer versterking nodig is en hoe groter het hoortoestel moet zijn. Overigens, zo'n klein toestel zit niet per definitie in het oor. Ook een toestel achter het oor kunnen wij vaak zo maken, dat het nauwelijks opvalt. Niet voor niets zijn wij dé hoorspecialist.
 

De audicien adviseert over het juiste toestel

Achter het oor, in het oor ... Welk type hoortoestel is nu het meest geschikt? Dat is heel persoonlijk. Het hangt af van de mate van gehoorverlies, de vorm van het oor en de aard van de luistersituaties. Onze audicien geeft graag advies over de juiste oplossing om weer beter te horen. Met een beetje geluk zonder dat anderen het zien.
 

Meer weten over onzichtbare hoortoestellen? Welkom!

Vind een winkel in de buurt.

 

Onzichtbaar hoortoestel van Titanium

Dat je klein kunt zijn en toch superkrachten kunt bezitten, bewijst de Phonak Titanium. Het kleinste hoortoestel óóit zie je niet zitten, wordt op maat gemaakt en is ultralicht. Een ander groot pluspunt: u hoeft 'm nooit in te stellen. Hij past zich automatisch aan de luisteromgeving aan: of u nu aan het bellen bent, bij een concert bent of televisie kijkt. 
Ontdek dit grootse hoortoestel  >>