Soorten en typen hoortoestellen

Zoveel oren, zoveel hoortoestellen. Er zijn zoveel soorten hoortoestellen: waarom is dat eigenlijk? Omdat er ook grote verschillen in hoorproblemen zijn. Het belangrijkste is dat een hoortoestel juist in die situaties helpt waarin iemand hinder ondervindt. Maar natuurlijk bekijkt de audicien ook welk type het best past bij de vorm van de oren. Een gehoorapparaat is dus echt een oplossing op maat. 

IHO / CIC / AHO / Cros hoortoestel

In het oor, achter het oor, in de gehoorgang... er zijn vele typen hoortoestellen. En die doen zeker niet allemaal hetzelfde. Het ene versterkt lage tonen, het andere juist meer de middentonen. Of het nu gaat om geluid, versterking, draagcomfort, vorm of kleur: wij helpen bij het maken van de juiste keuze.
lees meer

Nieuwste generatie hoortoestellen

Voor wie de hoogste eisen stelt aan persoonlijke geluidsbeleving, hebben wij de meest innovatieve hoortoestellen. Draadloos verbinding maken met een smartphone voor nog meer gebruiksgemak? Eigen voorkeuren zelf helemaal naar wens instellen? Bij Beter Horen kan het allemaal.
lees meer

Onzichtbaar hoortoestel

Veel mensen denken nog altijd dat een hoortoestel opvallend zichtbaar is. Gelukkig is dát geen excuus meer om er dan maar helemaal van af te zien. Want dankzij de nieuwste technieken worden hoortoestellen steeds kleiner. Soms zelfs zo klein, dat je er niets meer van ziet!
lees meer