Hoortoestel uitproberen

Zo’n hoortoestel, hoe voelt dat nou? En wat als het niet lekker zit? Of misschien niet overal goed werkt? Wij begrijpen maar al te goed dat onze klanten met zulke vragen zitten. Daarom krijgt iedereen die dat wil een toestel een paar weken vrijblijvend op proef. Zo is er alle tijd om aan een hoortoestel te wennen. Gratis service van Beter Horen.

 

Zonder kosten, zonder verplichtingen

Veel mensen zien er tegenop om een gehoorapparaat te dragen. Misschien hoort u zulke geluiden ook wel eens in uw familie of vriendenkring. Toch is dat helemaal niet nodig. Wij bieden immers een proefperiode. Dat kost niets en verplicht tot niets. Na de hoortest en het aanmeten van het hoortoestel is de volgende stap: rustig de tijd nemen om eraan te wennen.
 

Ervaring in de dagelijkse praktijk

De enige manier om echt te ontdekken hoe een hoortoestel werkt, is de dagelijkse praktijk. Bij Beter Horen krijgt iedereen ruim de tijd om het overal te proberen: voor de tv, in het verkeer, op een feestje. De audicien helpt graag om het toestel zo in te regelen, dat het in alle situaties de juiste versterking geeft. En mocht het toch tegenvallen? Dan passen we tijdens de proefperiode de instellingen graag aan.
 

Aanschaf bij volle tevredenheid

Helemaal tevreden? Mooi zo! Dat is het moment om tot aanschaf over te gaan. Als het toestel in aanmerking komt voor vergoeding van de verzekering, zorgen we dat ook de factuur rechtstreeks wordt gedeclareerd. En dan? Om lang van beter horen te kunnen genieten, moet het hoortoestel in topconditie blijven. Daarom bieden wij 5 jaar lang service en onderhoud. Dat is altijd bij de prijs inbegrepen.
 

De voordelen van een proefperiode

  • Hoortoestel op maat gemaakt
  • Afgestemd op persoonlijke wensen
  • Alle tijd om het hoortoestel overal te proberen
  • Begeleiding door een vaste audicien
  • Gratis en zonder verplichtingen
  • Expertise van dé hoorspecialist


Meer weten over de proefperiode?

Kom samen naar de winkel! Vind een winkel in de buurt.

Gratis hoortoestel proberen

Bij Beter Horen krijgt u het hoortoestel eerst op proef. Zo kunt u het eerst een tijdje uitproberen om te ervaren hoe het is. En u zit nergens aan vast. Kom dus naar dé hoorspecialist.
Probeer het zelf