image

Hoortoestellen

Hoe werkt een hoortoestel

Wie niet meer goed hoort, is in de meeste gevallen geholpen met een hoortoestel. Een vernuftig stukje techniek dat zacht geluid versterkt en hard geluid onderdrukt. Maar hoe werkt zo'n apparaat nu precies?
Lees meer

Soorten hoortoestellen

Wij bieden ruime keuze uit verschillende soorten hoortoestellen. Van beproefde modellen tot uiterst innovatieve oplossingen van de nieuwste generatie. Welk type het meest geschikt is, hangt natuurlijk af van de mate van gehoorverlies. Maar óók van individuele wensen en de specifieke situaties waarin iemand problemen met horen ervaart.
Lees meer

Merken hoortoestellen

Alléén de allerbeste hoortoestellen Als het om het gehoor gaat, vinden wij alleen het beste goed genoeg. Daarom werkt Beter Horen uitsluitend met A-merken. In vele modellen, kleuren en types. Zoals Resound, die behoort tot de grootste fabrikanten van hoortoestellen ter wereld.
Lees meer

Verwachtingen hoortoestel

Een hoortoestel dragen is niet niks. In het begin kost het altijd even tijd om aan het nieuwe geluid te wennen. Wij vertellen u graag wat iemand kan verwachten. Zo weet u beter hoe u tot steun kunt zijn.
Lees meer

Gratis hoortoestel proberen

Gratis een hoortoestel op proef "Je bent toe aan een hoortoestel." Zoiets tegen iemand zeggen, helpt meestal niet veel. Daarom kunnen mensen met gehoorverlies er bij Beter Horen een proberen. Gewoon een tijdje op proef. Zou dat een idee zijn voor uw partner, vader, moeder, vriend of vriendin?
Lees meer