Tips om iemand te helpen met gehoorverlies

Gehoorverlies: een gevoelig onderwerp. Wie het overkomt, kan dat niet zomaar accepteren en verzint misschien wel uitvluchten. Ook voor u als partner, familielid, vriend of vriendin is het niet makkelijk. U wilt graag helpen, maar hoe? Dit heeft Beter Horen voor u op een rijtje gezet. Compleet met een aantal praktische tips.
lees meer

Herken gehoorverlies

Kan de televisie wat harder? Wat mompelt iedereen toch! Was dat nou de deurbel? Ik hoorde je niet binnenkomen... Hoort u zulke dingen wel vaker, dan kan dat wijzen op een gehoorprobleem. Misschien bij een van uw ouders, uw partner, een vriend, vriendin of buurman.
lees meer

Hoortoestellen

Wie niet meer goed hoort, is in de meeste gevallen geholpen met een hoortoestel. Een vernuftig stukje techniek dat zacht geluid versterkt en hard geluid onderdrukt. Maar hoe werkt zo'n apparaat nu precies?
lees meer

Accessoires en hulpmiddelen

Er zijn tegenwoordig veel soorten luisterhulpen en accessoires. Om los te gebruiken óf in combinatie met een hoortoestel. Beter Horen heeft de slimste luisterhulpen voor alle situaties.
lees meer

Waarom Beter Horen

Ook voor uw partner, vader, moeder, vriend of vriendin geldt: beter horen begint met Beter Horen. Want kwalitatieve hoorzorg is al meer dan 100 jaar ons specialisme. Wij hebben alle mensen en middelen in huis om voor elke situatie de meest persoonlijke oplossing te vinden. Bij ons krijgt iedereen een eerlijk advies. We maken het niet mooier dan het is. En we gaan door tot we een oplossing hebben waarmee onze klanten 100% tevreden zijn.
Lees meer