Naar homepagina
NL
 image

''Ik wist niet wat ik hoorde"

3 maanden kosteloos wennen

Nieuw hoortoestel? Wat kunt u dan van uw hoortoestel verwachten? Neem altijd rustig de tijd om eraan te wennen. Wel zeggen we er eerlijk bij: uw gehoor wordt niet meer zoals het ooit was. Maar onze audiciens zijn er voor u en zoeken net zolang naar een oplossing tot u 100% tevreden bent. Het gaat er om dat u weer alles kunt doen wat u wilt.

Uw hoortoestel is iets persoonlijks en wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Aarzel dus niet om vragen te stellen en vertel ons wat uw wensen zijn. Dan houdt uw audicien daar bij het inregelen rekening mee. De oplossing is zelden in één keer perfect, maar wij rusten in elk geval niet tot u echt tevreden bent.

Het inregelen van uw toestel gaat soms gepaard met gepiep en gekraak. Niet prettig, maar daar kunnen we wat aan doen. In het begin klinkt alles ook een beetje onnatuurlijk. Uw hersenen moeten opnieuw wennen aan de geluidsprikkels die u eerder niet goed hoorde. Toch zult u de geluiden geleidelijk weer als normaal ervaren. Neem daar rustig de tijd voor. En vooral: draag uw gehoorapparaat meteen de hele dag. Dan raakt u sneller gewend.

 

 

Standaardservice bij Beter horen

Ons audicien meet uw gehoor zorgvuldig. Maar hoe u alle geluiden écht beleeft, merkt u pas in de dagelijkse praktijk. Blijkt bijvoorbeeld dat uw hoortoestel bij een concert of een lawaaiig feestje minder goed werkt? Loop er niet mee door en kom langs in onze winkel. Dan kunnen wij de instellingen voor die specifieke situaties aanpassen.

Een hoortoestel voelt in het begin wat onwennig. Misschien bent u geneigd om bepaalde situaties te mijden of in gesprekken afzijdig te blijven. Maar dat is nou juist niet de bedoeling. Het gaat er om ervaring op te doen. U zult merken, dat geeft vertrouwen.

Wilt u het zelf ervaren?
Maak gratis én vrijblijvend een afspraak