Wilt u meer weten over onze hoortoestellen?

Kom langs voor meer informatie én om zelf eens vrijblijvend een hoortoestel te proberen.
Lees meer

Ja, ik wil meer informatie

Wij bellen u snel terug voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Bedankt, wij nemen contact met u op

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook altijd vrijblijvend bellen via 0800 0200 159 (gratis).

Wat wilt ú weer beter horen?

In welke situaties wilt u weer beter horen? Wilt u weer echt genieten van muziek? Of misschien weer zorgeloos gesprekken voeren? Iedere hoorwens is uniek en die van u dus ook. Daarom nemen we bij Beter Horen éérst de tijd om naar uw verhaal te luisteren en uw gehoor uitgebreid te testen. Pas als we meer over u weten, kunnen we een hooroplossing adviseren die ook echt bij u past. Maak gerust een afspraak. We vertellen u graag meer.

Diverse soorten hoortoestellen

Bij Beter Horen bieden we oplossingen in diverse soorten en maten. Maar we kunnen ze opdelen in drie categorieën: in-het-oor hoortoestellen, achter-het-oor hoortoestellen en hoortoestellen waarbij de luidspreker zich in het oor bevindt. We vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over ons aanbod.

Een hoortoestel eerst even proberen, kan dat?

Voor veel mensen is een hoortoestel best een spannende stap. En hoe weet u nu zeker dat ze u gaan helpen beter te horen? Daarom is het fijn om te weten dat u bij ons altijd vrijblijvend een hoortoestel mag proberen. 

Onze Amplifon hoorinnovaties

Met meer dan honderd jaar ervaring in hoortoestellen, kunt u rekenen op het beste.  We stellen u graag alvast voor aan onze Amplifon hoorinnovaties. Deze slimme toestellen verzekeren u van het mooiste geluid in iedere situatie. Of u nu op de fiets zit of een praatje met de buurman maakt, met een Amplifon hoorinnovatie geniet u weer volop van alle mooie geluiden.

Ampli-energy

De ampli-energy biedt dankzij de oplaadbaarheid zekerheid dat het toestel altijd werkt. Batterijen verwisselen is met deze innovatie verleden tijd; u laadt uw toestel op terwijl u slaapt en geniet de volgende dag optimaal van het mooiste geluid. De ampli-energy is een praktische hooroplossing die uw gehoor zeker stelt.

Ampli-connect

De ampli-connect doet meer dan alleen geluid versterken. Door de innovatieve technieken in dit toestel kunt u uw hoortoestel-len eenvoudig koppelen met uw tv, smartphone of audio-apparatuur. U luistert rechtstreeks op uw toestellen naar uw favoriete geluiden. Een innovatie voor mensen die altijd op de hoogte willen zijn en mee willen blijven gaan met de tijd.

Ampli-mini

De ampli-mini is onze kleinste innovatie met grootse prestaties. Dankzij nieuwe technieken is dit toestel bijna onzichtbaar. De elegante ampli-mini is ontwikkeld voor hen die willen genieten van een goed gehoor, maar het toestel niet zichtbaar willen dragen. Weinigen zullen uw toestel zien, velen zullen het verschil merken.

Wilt u vrijblijvend een toestel proberen?